Ana Laura Gonzalez a facut anuntul OFICIAL! Ce a anuntat despre ea si Iulian Pitea

Ana Laura Gonzalez a facut anuntul OFICIAL! Ce a anuntat despre ea si Iulian Pitea

Ana Laura Gonzalez a fost eliminata de la Exatlon Mexico in urma cu putin timp. Frumoasa sportiva s-a intors in Mexic in urma cu putin timp si a fost coplesita de mesajele si de urarile primite din partea fanilor. Se pare ca Ana are foarte multi sustinatori care si-ar fi dorit ca ea sa ajunga in Marea Finala. De asemenea, multi au inceput sa o sustina dupa ce au vazut frumoasa poveste de dragoste care s-a infiripat intre ea si Iulian Pitea.

Aceasta poarta bratara pe care i-a daruit-o Iulian, pe post de colier.

Exatlon 9 noiembrie. Iulian Pîtea a pregătit un cadou pentru mexicanca Ana Laura Gonzalez! Iată cât de frumos a vorbit despre ea: „Mă face fericit” Exatlon Romania Exatlon 9 noiembrie. Iulian Pîtea a pregătit un cadou pentru mexicanca Ana Laura Gonzalez! Iată cât de frumos a vorbit despre ea: „Mă face fericit” Exatlon Romania

Astazi, Ana Laura Gonzalez a postat un filmulet pe Instagram in care le prezinta fanilor colierul pe care l-a primit de la Iulian Pitea si pe care il poarta la gat. Aceasta a zis ca  este foarte special pentru ea, pentru ca l-a primit de la Iulian Pitea, alaturi de o scrisoare:

‘Pe acesta mi l-a daruit Iulian impreuna cu o scrisoare, si are pe el un lemn care se gaseste in microfoanele de la vila”, a spus Ana Laura Gonzalez.

 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Iulian Pitea s-a indragostit de Ana Laura Gonzalez. Cei doi s-au cunoscut pe meleagurile Exatlon si si-au promis ca se vor revedea si dupa Exatlon. Ana l-a invitat pe Iulian in Mexico.

Citeste mai multe despre: