Beatrice de la Exatlon a concurat la Miss Universe in 2010! Cat de sexy era Razboinica la 21 de ani?

Beatrice de la Exatlon a concurat la Miss Universe in 2010! Cat de sexy era Razboinica la 21 de ani?

Razboinica Beatrice Olaru de la Exatlon a ajuns pana in finala la Miss Universe Romania si a fost model pentru Catalin Botezatu.

Beatrice Olaru, 29 de ani, a fost finalista la Miss Universe Romania 2010. Razboinica de la Exatlon avea la acel moment, alte prioritati in viata. Ea era studenta la jurnalism si spera ca cea mai mare realizare a ei sa se inregistreze in acel concurs. In 2010, Beatrice isi dorea o cariera in modelling sau una in televiziune, ca realizator.

 

La 21 de ani cat avea in momentul respectiv, Razboinica de la Exatlon avea la activ prezentari de moda pentru designeri importanti din Romania, cum ar fi Catalin Botezatu, Mihai Albu, Clara Rotescu sau Laura Olteanu.

Intre timp, lucrurile s-au schimbat fundamental, dupa ce Beatrice a descoperit fitnessul. Tanara s-a mutat de la Botosani la Bucuresti, aici unde lucreaza ca personal trainer. Marea provocare a venit insa acum, dupa ce a luat cu brio probele pentru Exatlon. In acest moment, ea se afla in Republica Dominicana, acolo unde a inceput bine, aducand puncte importante echipei Razboinicilor in prima saptamana de concurs. ( sursa wowbiz.ro )

 


 

 

Citeste mai multe despre: