Calin Novacescu, ultimele sfaturi date Razboinicilor! Iata ce anume le-a transmis fostilor sai colegi, chiar pe traseu, inainte de a parasi competitia Exatlon!

Calin Novacescu, ultimele sfaturi date Razboinicilor! Iata ce anume le-a transmis fostilor sai colegi, chiar pe traseu, inainte de a parasi competitia Exatlon!

Calin Novacescu este primul concurent eliminat din Echipa Razboinicilor.

Razboinicii au pierdut jocul de eliminare de saptamana trecuta. Conform regulilor de la Exatlon, datorita performantelor sportive, Ana Otvos a avut dreptul sa desemneze concurentul care urma sa intre la duel impotriva lui Calin Novacescu. Alegerea ei, Doru Mesesan, a generat multe controverse in randul coechipierilor.
Calin Novacescu a fost razboinicul cu cele mai slabe performante in ultima saptamana si a intrat la duel cu Doru Mesesan, care dupa cum a declarat nu se astepta sa fie nominalizat de echipa sa.
“Nu, nu ma asteptam! Dar sunt pregatit pentru aceasta noua incercare! Am sa dau totul! Cel mai ciudat este ca in prima saptamana cele mai multe puncte le-a adus Calin si in a doua saptamana le-am adus eu! Suntem in a treia saptamana si suntem nominalizati! Asta ma pune pe ganduri! O sa fiu poate ca un pic mai sever cu mine in primul rand! Eu am lasat mereu echipa pe primul loc, sa faca ei strategiile, niciodata nu m-am introdus! Tot timpul am stat pe margine, sa ii las pe ei sa fie multumiti de joc!”, a spus Doru Mesesan, inainte de duelul cu Calin Novacescu.

Inainte de momentul duelului, Calin Novacescu a le-a transmis un mesaj de suflet colegilor sai, chiar pe traseul Exatlon. Acesta i s-a adresat mai intai lui Doru, indrumandu-l sa mentina echipa unita si apoi i-a sfatuit pe toti sa isi trateze adversarii cu respect orice s-ar intampla si sa isi pastreze deminitatea indiferent de rezultatul meciului.

“O rugaminte am si trebuie sa-mi promiti asta! Sa ai grija de echipa! Sa nu faci separare de echipa, sa nu te sapari! Sa fiti toti uniti! Pierdem, castigam, capul sus! Eu oricum va astept pe fiecare! De abia asteapta Faimosii sa ne prinda acum!”, a spus Calin Novacescu.

Citeste mai multe despre: