Cat de bogata este familia Roxanei Vancea de la Exatlon! Vezi ce avere au strans parintii vedetei!

Cat de bogata este familia Roxanei Vancea de la Exatlon! Vezi ce avere au strans parintii vedetei!

Dintr-o declaratie de avere depusa in 2017 s-a aflat cat de bogata este familia Roxanei Vancea de la Exatlon. Mama Roxanei, Aurelia, este referent la Prefectura Gorj si a completat declaratia din care reiese ca detine, impreuna cu sotul ei, Marius, un teren si o casa la Novaci, ambele cumparate in 2009.

Cat de bogata este familia Roxanei Vancea de la Exatlon. Parintii au o masina si o motocicleta

Parintii Roxanei Vancea mai au un apartament in Targu-Jiu, cumparat in 1982, dar si o masina si o motocicleta. Ei nu detin alte bunuri, nu au bani in conturi, dar nici datorii la banci. Conform declaratiei de avere, Aurelia si Marius Vancea au venituri relativ modeste. (vezi ce concurent de la Exatlon i-a facut Roxanei Vancea o declaratie de dragoste)

Cat de bogata este familia Roxanei Vancea de la Exatlon. Veniturile lunare totale sunt sub 3.000 lei 

Actele arata cat de bogata este familia Roxanei Vancea de la Exatlon. Mama Roxanei a incasat un venit anual de 16.751 de lei, la care s-au adaugat 5.371 de lei de la alegerile parlamentare locale. Tatal Roxanei, care lucreaza la Agentia de Plati pentru Interventii in Agricultura a incasat 11.316 lei, dar si dividende de 870 lei. In total, parintii Roxanei Vancea au castigat 34.308 lei, adica au castigat impreuna 2.859 lei pe luna.

Citeste mai multe despre: