Ce le raspunde Beatrice celor care o critica pentru ca a acceptat trofeul EXATLON: prima reactie a Razboinicei la acuzatiile care i se aduc

Ce le raspunde Beatrice celor care o critica pentru ca a acceptat trofeul EXATLON: prima reactie a Razboinicei la acuzatiile care i se aduc

Beatrice Olaru este marea castigatoare EXATLON Romania – sezonul 2!

Razboinica a intrat in posesia trofeului si a marelui premiu de 100.000 de euro dupa ce fostul ei coleg de echipa, Alin Andronic, a decis sa abandoneze.

Betty a dezvaluit recent pe contul ei de Instagram ca lucrurile nu au fost tocmai roz pentru ea de cand s-a intors acasa. Castigatoarea EXATLON a marturisit ca a primit o multime de mesaje negative si ca a fost chiar amenintata cu moartea!

Iata ce dezvaluiri a facut:

“Dupa miile de mesaje si comentarii, am reusit sa-mi adun gandurile si sa va scriu cateva din trairile mele din zilele astea. Sunt coplesita. Mi-am dorit sa ajung acasa, sa fiu linistita langa cei dragi, numai ca atunci cand am deschis telefonul, m-am lovit de un val de ura din partea unora. Mi s-a strigat “Rusine”, am fost amenintata cu moartea, facuta in toate felurile.

“De ce? Pentru ca am stat 4 luni departe de casa? Pentru ca am luptat? Pentru ca m-am autodepasit? Pentru ca nu am renuntat? Pentru ca mi-am dat o sansa? Pentru ca am jucat dupa regulile concursului?

“Mi se pare trist! Eu DOAR am plecat pe trasee si am tras de mine, asa cum am facut-o in ultimele luni. Nu am abandonat, nu am facut eu regulamentul, nu am stat la hotel in timpul asta si apoi am venit pe ultima suta de metri sa arat ce pot. Am luptat cot la cot cu toti participantii.

“Eu nu sunt o persoana negativa, nu vorbesc urat, nu doresc raul nimanui (asa cum mi-ati scris voi mie), ci vreau sa va multumesc tuturor! Iar colegilor mei vreau sa le multumesc cel mai mult, pentru ca impreuna am reusit sa fim cei mai buni 💙 Bineinteles, baietilor le multumesc in mod special ca au avut rabdare sa ma invete sa inot si asa am putut sa trec peste momentele grele cu apa.

“Credeam ca lupta mea la #Exatlon s-a incheiat, dar se pare ca acum trebuie sa ma lupt cu avalansa de mesaje rautacioase. @exatlonromania este aventura si provocarea vietii mele! Am dus-o pana la final, iar acum imi doresc sa fiu alaturi de familie si prieteni, sa ma bucur ca sunt acasa. Haideti sa fim mai buni, mai pozitivi si sa nu mai aruncam asa usor cu noroi asupra unor oameni pe care nu-i cunoastem!

“Va multumesc!”, a scris Betty pe contul ei de Instagram.