Ce mesaj i-a trimis Diana Belbita Faimosului Mirel Dragan despre care s-a spus ca ar fi avut o relatie mai mult decat de prietenie?

Ce mesaj i-a trimis Diana Belbita Faimosului Mirel Dragan despre care s-a spus ca ar fi avut o relatie mai mult decat de prietenie?

Diana Belbita a trimis mesaj surprinzator la Exatlon pentru Mirel Dragan! Acomodeaza-te repede si bucura-te de fiecare moment acolo”
Diana Belbita a trimis un mesaj surprinzator la Exatlon pentru Mirel Dragan, nu inainte insa de a ne marturisi ca i-a daruit “faimosului” celebra ei bandana, pentru a-i purta noroc in competitia dura din Republica Dominicana!

“Si ne-am amuzat noi ca daca nu merg eu, mergi tu… Si uite-ne in fata faptului implinit A venit si ziua in care ti-ai inchis telefonul si l-ai facut uitat intr-un bagaj. Ai imbracat short rosu si te-ai trezit pe o plaja superba in fata unei noi provocari. O sa iti placa! Acomodeaza-te repede si bucura-te de fiecare moment acolo. Vei intalnii oameni care poate deja te cunosc din povestile mele si, la randul lor, iti vor povestii ce prostii faceam eu acolo . Eu voi fi aici pentru tine, prieten drag, te voi sustine asa cum ne-am sustinut mereu reciproc! Si oricat de dor imi va fi, nu te vreau acasa prea curand!

Si recunosc, am emotii! Am emotii mai mari decat atunci cand eram eu acolo. Nici nu vreau sa stiu cum o sa pot privii traseele voastre din fata televizorului.

Pentru mine lucrurile sunt clare, voi imbraca din nou culoarea rosie si , de aceasta data din fata televizorului, voi striga…HAI FAIMOSII”, a scris Diana Belbita.  ( sursa wowbiz.ro )

Citeste mai multe despre: