Ce parere are Diana Sentes despre sentimentele lui Iulian pentru Ana Laura Gonzalez

Ce parere are Diana Sentes despre sentimentele lui Iulian pentru Ana Laura Gonzalez

Intre Ana Laura Gonzalez si Iulian Pitea s-a legat o frumoasa poveste de dragoste!

Nu mai este niciun secret pentru nimeni ca intre Iulian Pitea si Ana Laura Gonzalez de la Exatlon Mexico exista o atractie aparte. Cei doi s-au sarutat de cateva ori, chiar in cadrul competitiei din care fac parte.

Vezi si: Imagini incendiare cu Iulian Pitea si Ana Laura Gonzalez in ocean! Uite ce s-a intamplat intre cei doi

”Domnisoara blonda de la Mexico… Chiar de la primul meci pe care l-am avut cu Mexic ea mi-a atras foarte mult atentia. In mod normal, pe mine ma atrage foarte mult la o femeie atitudinea si ea avea chestia aia.

Se uita la mine si imi oferea afectiune si atentie si chiar am simtit chestia asta. Eu de abia astept sa termin aici si sa vorbesc cu ea.. Am pus in calcul si posbilitatea ca ma voi duce la ea si eu vreau sa o sarut si ea nu vrea si de acolo a trebuit sa ma descurc. Si a fost exact cum sa asteptam sa fie. Am luat-o, am sarutat-o, a fost foarte fericita.” a Iulian Pitea.

Diana Sentes, fosta concurenta Exatlon, a fost intrebata daca crede ca este ”vrajeala” ceea ce se intampla intre lulian si Ana Laura Gonzalez si daca sentimentele lor nu sunt reale. Aceasta a raspuns simplu cu ”Da”.

Citeste mai multe despre: