Ce spun Faimosii despre Diana Sentes: ”Noua ne-a placut…”’

Ce spun Faimosii despre Diana Sentes: ”Noua ne-a placut…”’

In urma conflictului pe care Diana Sentes l-a avut cu Razbonicii, parerile in ceea ce o priveste pe aceasta au fost impartite.

Astfel in timp ce Razbonicii o considera veriga slaba pe Diana, Faimosii spun ca aceasta ar trebui sa fie trimisa la joc pe traseele pe care se pricepe cel mai bine:

Lili in ciuda problemelor pe care le-a avut, a avut niste trasee pe care chiar se descurca. Acum strategia era normala ca noi sa o folosim, ca ea sa poate sa ajunga la traseu si sa faca ce-i mai bun pe el, sa folosim traseul care credem noi ca este cel mai potrivit pentru ea.

Si asta cred ca, eu am vazut-o pe Diana de cand a venit si chiar s-a descurcat pe cateva trasee foarte bine. Noua cel putin ne-a placut. Acum e la latitudinea lor, daca ei cred ca ar trebui sa stea pe banca sau sa nu stea pe banca.

Ideea este ca fiecare dintre ei are un traseu mai bun sau mai rau. Cu un final mai bun si un final mai rau. Acum strategia e normala, ca noi ne-o facem in functie de traseu, de fiecare dintre noi si cat de bine ne simtim in ziua respectiva.

Si cred ca un antrenor asta face intotdeauna. In primul rand, intreaba jucatorul cum se simte si atunci foloseste strategia benefica competitiei”, a spus Cristi Pulhac.

 

 

Citeste mai multe despre: