Ce spune Giani Kirita despre plecarile din echipa Faimosilor: ”Suferim foarte mult…”

Ce spune Giani Kirita despre plecarile din echipa Faimosilor: ”Suferim foarte mult…”

Exatlon Romania 24 octombrie:

Trei Faimosi care au abandonat competita in acelasi timp, este vorba despre Damian Ferucio, Roxana Vancea si Ana Georgescu.

Damian Ferucio a plecat din cauza accidentarii grave pe care a suferit-o, la fel si Ana Georgescu, care a hotarat sa mearga acasa pentru a se putea trata asa cum trebuie. Singura care a ales sa abandoneze pe alte considerente este Roxana Vancea. Aceasta a ales sa plece pentru ca ”nu se mai regaseste” in aceasta competitie.

Iata care este parerea lui Giani Kirita despre plecarile din echipa Faimosilor:

Cum spuneam si in editia precedenta, aceste accidentari nu ne fac bine si psihicul celor de aici nu este chiar unul bun, pentru ca mai ales la fete e foarte greu sa joci tot timpul in doua fete si suferim foarte mult.

Si la baieti la fel pentru ca avem nevoie de intariri urgent, avem nevoie de oameni care sa stie, intr-adevar, ce inseamna Exatlon, sa se implica total in acest show de televiziune pentru ca toti stim, este unul foarte dur si ei, in special pentru moralul lor, au nevoie de oameni care sa vina langa ei, sa ii ajute pe traseu.

Noi speram din suflet ca vor veni intariri si la noi. Cu siguranta ca ii asteptam nerabdatori. Nu stim cand vor aparea, dar vorbim tot timpul ca trebuie sa ne vina. E cam subiectul principal, da. Cand si cine?”, a spus Giani Kirita despre plecarile din echipa Faimosilor.

”Sa inteleg ca, din punctul tau de vedere, dintre ei care au plecat sunt unii care nu au fost 100%?”, a intrebat Cosmin Cernat.

Am coafat-o frumos, cred ca stim despre cine este vorba, cine a vrut si cine nu a vrut sa fie. Noi din interior vedem si atunci simtim..” a spus Giani Kirita.

Citeste mai multe despre: