Ce spuneau baietii despre Diana Sentes de la Exatlon, atunci cand sportiva a castigat concursul Miss Boboc! “Da, e misto. La spate e ok, in fata mai are de lucrat, dar e timp”

Ce spuneau baietii despre Diana Sentes de la Exatlon, atunci cand sportiva a castigat concursul Miss Boboc! “Da, e misto. La spate e ok, in fata mai are de lucrat, dar e timp”

 

Diana Sentes (28 de ani), recent inregimentata in lotul Razboinicilor de la Exatlon, a castigat in adolescenta concursul de Miss Boboc, desfasurat in toamna lui 2005 la renumitul liceu Jean Monnet din Bucuresti. Iata cum descria presa vremii atmosfera din jurul acelui concurs si reactiile baietilor la vederea Dianei Sentes.

“Concursul de miss a starnit aplauze si huiduieli in aceeasi masura. Partea care a placut tuturor celor prezenti, care au fluierat, strigat si aplaudat frenetic, a fost dansul de la inceput al celor cinci perechi candidate la concursul de miss si mister: cu pantaloni si tricouri largi, bandane si geci, cei zece au dansat pe melodii la moda, odata cu colegii lor de pe margine care nu s-au putut abtine si s-au zbantuit si ei pe langa canapele si printre mese (…) Concursul de miss si mister s-a finalizat dupa proba de cultura generala. Intrebari ca: “Avea Adam buric?” si “De ce nu este nimic intr-o gaura?” i-au cam incuiat pe participanti. Favoritii si aclamatii serii au fost Vladut si Diana (n.r. Diana Sentes), cei care, de altfel, au si castigat locul intai. In aplauzele si strigatele colegilor, Diana Sentes, cea care a devenit “Miss boboc”, le-a multumit profesorilor si sustinatorilor ei. “Da e misto. La spate e ok, in fata mai are de lucrat, da’ e timp”, susotesc baietii”, nota ziarul Adevarul la acea vreme despre concursul castigat de Diana la liceul Jean Monnet.

In prezentarea ei ca participanta la show-ul Exatlon, Diana Sentes a spus urmatoarele: “Numele meu este Diana, am 28 de ani, ma bucur foarte mult sa am onoarea sa particip la concurs. In prezent sunt antrenor intr-un club din Bucuresti, unde predau si clase de aerobic si Pilates. Mi-am dorit foarte mult sa vin la Exatlon. M-am antrenat fizic si psihic. De ce mi-am dorit sa vin la Exatlon? Exatlon inseamana curaj, inseamana indemanare, determinare, inseamna acel nerv pe care trebuie sa il ai. Consider ca trebuie sa stai foarte bine cu pisihicul si mai  am un pic si fac 30 de ani si mi-am dorit sa imi fac mie acest cadou. Vreau sa ma uit in urma si sa spun ca am avut o performanta si cea mai importanta de a concura alaturi de colegii mei, alaturi de acesti campioni pe care vreau sa ii felicit. Evolutia voastra este extraordinara si sunteti cei mai tari”. .

 

Citeste mai multe despre: