Cine este Faimosul din fotografie? Tu il recunosti?

Cine este Faimosul din fotografie? Tu il recunosti?

Fratele lui Yamato Zaharia a postat cateva fotografii cu ei de cand erau mici. Desi acum seamana foarte mult, cand erau mici cei doi erau foarte diferiti.

Yamato Zaharia se poate mandri, la doar 23 de ani, cu o colectie impresionanta de titluri – este multiplu campion national, dublu campion mondial si multiplu campion european intr-unul dintre cele mai complexe si spectaculoase sporturi de lupta, Kempo.

Ambitia, antrenamentele dure si dorinta de a castiga fac parte din ADN-ul tanarului luptator de Kempo. A participat, de-a lungul timpului, la diverse concursuri dificile de supravietuire si a trecut cu succes, prin ambitie, prin conditia sa fizica excelenta si prin depasirea limitelor, probe de o complexitate iesita din comun.

Nascut pe 6 iulie 1995, in Bucuresti, Yamato Andrei Zaharia a crescut inconjurat de medaliile si trofeele parintilor sai. Tatal sau, Amatto Zaharia, este multiplu campion european si mondial la Kempo, Maestru Emerit al Sportului si cel care ii este antrenor si mentor de pe vremea cand Yamato era doar un copil .

Sanda Zaharia, sotia tatalui luptatorului si mama fratelui mai mic al acestuia, este unul dintre cei mai respectati arbitri internationali dar si prima campioana din Kempo-ul feminin romanesc si o sustinatoare infocata a luptatorului.

 

 

Citeste mai multe despre: