Cine este mama Razboinicei Diana Sentes, sexy-concurenta de la Exatlon? Ce venituri au parintii ei?

Cine este mama Razboinicei Diana Sentes, sexy-concurenta de la Exatlon? Ce venituri au parintii ei?

Diana Sentes, noua Razboinica de la Exatlon, s-a facut remarcata prin felul in care arata. Diana Sentes si-a facut debutul la Exatlon saptamana trecuta intr-un mod spectaculos, ea aducand elementul de frumusete la concursul care se desfasoara in Republica Dominicana.

In acest context, in presa a aparut si informatia conform careia mama Dianei este functionar la Primaria Sectorului 1. Liliana Sentes nu este chiar un functionar oarecare, ci este Director Executiv al directiei Utilitati Publice din cadrul Primariei sectorului1. Sentes are practic trei servicii in subordine: cel de fond imobiliar, adminitrativ si de utilitati publice.

Liliana Sentes detine, conform declaratiei de avere, doua apartamente in Bucuresti, trei autoturisme dar si doua datorii in valoare cumulata de 80.000 lei. Mama Dianei a incasat ca salariat, anul trecut, 72.560 lei iar tatal a luat din pensie, 13.981 lei.

Diana Sentes nu si-a urmat mama in cariera ci lucreaza ca instructor personal si consilier pentru persoanele care vor sa slabeasca sanatos. Diana are 28 de ani si este absolventa a liceului Jean Monnet din Capitala.

Citeste mai multe despre: