Cine este Razbonica de la Exatlon care a avut grija de o BATRANA timp de 3 ani si jumatate. Putini stiu DRAMA prin care a trecut

Cine este Razbonica de la Exatlon care a avut grija de o BATRANA timp de 3 ani si jumatate. Putini stiu DRAMA prin care a trecut

Sezonul 2 Exatlon a adus in fata oamenilor persoane cu povesti diferite si inedite de viata. In timp ce unii sunt atleti desavarsiti, unii au abut niste povesti de viata cu adevarat dramatice.

Este si cazul Razbonicei Ana Simia Taran care nu a avut o viata tocmai usoara. Aceasta a povestit cum si-a lua viata in maine de la 18 ani, lucru care a impiedicat-o sa isi urmeze cariera de gimnasta.

Descurcareata si fara frica, razboinica a muncit „de toate”, cum rememora inainte de a se arunca in jungla din Dominicana, a avut grija de „o batranica timp de 3 ani si jumatate, dupa care la circ, restaurant, bar”.

La Toplita, parintii Simiei privesc cu lacrimi in ochi evolutia fiicei lor. Lacrimi de emotie, ca nu cumva aceasta sa se accidenteze pe traseu, dar si de mandrie pentru ca „are ce ii trebuie sa castige Exatlon, nu este nimeni mai buna decat ea„.

Marioara Taran cu umor ca fiica sa „tot timpul facea gimnastica, era urcata pe pereti si cand manca”.

Vasile Taran, tatal Simiei, este convins ca in familia lor se aplica zicala „Fetele sunt cu tatal si baietii, cu mama!” Mandria i se citeste in glas cand este intrebat de cea care ar da orice pentru ca el sa fie bine si sanatos.

A fost visul ei sa ajunga acolo si a ajuns”, spune acesta. O singura dorinta are tatal razboinicei. „Vrem sa faca un semn catre noi, cand este camera pe ea sa ne transmita un mesaj”.

Citeste mai multe despre: