Ciprian Silasi de la Exatlon, poveste cutremuratoare de viata! Fiu de preot, Razboinicul si-a pierdut devreme tatal! Silasi are un baiat care ii seamana leit!

Ciprian Silasi de la Exatlon, poveste cutremuratoare de viata! Fiu de preot, Razboinicul si-a pierdut devreme tatal! Silasi are un baiat care ii seamana leit!

Ciprian Silasi a cochetat cu modellingul, canta muzica populara, iar acum face parte din echipa Razboinicilor la Exatlon.

Ciprian Silasi a ramas fara tata cand avea doar 22 de ani. I-a fost greu fara parintele lui si este convins ca, daca ar fi trait, tatal lui ar fi fost tare mandru de el.

Razboinicul Ciprian are o familie frumoasa. Baietelul lui, Mladin, este foarte apropiat.

O echipa de filmare de la FanArena a fost acasa la Ciprian Silasi si a stat de vorba cu sora, mama, iubita si fiul lui.

Mama lui Ciprian Silasi: E greu, dar ma stapanesc pentru ca stiu ca asta isi doreste mult. E ambitios, curajos, mereu reuseste ce isi propune

Diana, iubita: Mladin e foarte atasat de taticul lui. E un tatic devotat, de multe ori am emotii pentru ca joaca lor ma inspaimanta. Legatura dintre ei e foarte puternica. In fiecare seara pupa perna pe care doarme tatal lui. Tati e puternic si curajos. Au existat divergente, ne-am despartit o perioada, dar nu cred ca au existat doua zile in care sa nu vina sa ne vada, sa se joace cu baiatul lui. Sunt foarte apropiati, cred ca ii va fi foarte-foarte greu fara Mladin.

Mama lui Ciprian: Tatal lui a murit, avea doar 22 de ani cand a murit tatal lui. Mereu zicea: pacat ca nu a trait taticul, ca sa ma vada cat de frumos cant.

Diana, iubita: Mladin isi doreste foarte mult ca tatal lui sa reuseasca la trasee, dar si-l doreste si acasa. E foarte mandru de tatal lui.
Sursa: wowbiz.ro

Citeste mai multe despre: