Ciprian Silasi, marturisiri inedite la finalul duelului! “Imi pare rau ca n-am putut sa duc! Facem acasa echipa!” Iata ce anume l-a impiedicat sa castige jocul de eliminare!

Ciprian Silasi, marturisiri inedite la finalul duelului! “Imi pare rau ca n-am putut sa duc! Facem acasa echipa!” Iata ce anume l-a impiedicat sa castige jocul de eliminare!

Ciprian Silasi a dovedit inca de la startul competitiei ca este capabil sa faca fata traseelor de la Exatlon, in ciuda faptului ca nu a facut niciun sport de performanta.

Esecul lui Ciprian Silasi in jocul de eiliminare a adus multa tristete in echipa albastra. Razboinicul a pierdut la doua puncte in fata coechipierului sau, Doru Mesesan, care se afla la cel de-al treilea joc de eliminare de cand a inceput cea mai dura competitie televizata.
“M-am inscris la <Exatlon> pentru fiul meu. Am vrut ca el sa fie mandru de mine. <Exatlon> e un fenomen complex. Aici traim momentele de fericire, si de tristete, impreuna. Eu nu am facut armata acasa, nu am facut sport, si ma bucur ca am venit la acest show-fenomen, ca m-am autodepasit. Ma simt ca in filmele cu soldati americani si nu pot decat sa ma bucur ca am ajuns pana la acest nivel, ca nu sunt cel mai slab concurent din <Exatlon> si ca am depasit pragul de 2 luni de zile” a spus emotionat Ciprian, inainte de confruntarea cu Doru.

Despartirea de echipa a fost emotionanta, promisiunile de revedere au curs si “Mister Holliday”, cum l-au poreclit colegii sai de echipa, se va intoarce acasa cu multe mesaje pentru cei dragi concurentilor ramasi in Republica Dominicana.

“Imi pare rau ca n-am putut sa fac mai mult pentru aceasta echipa faina, care s-a dovedit a fi mai mult decat o echipa, s-a dovedit a fi o frumoasa familie. De-abia acum incepe viata noastra ca familie, pentru ca mare parte dintre noi, cei care suntem in aceasta echipa, o sa tinem legatura si o sa fim apropiati. Am cunoscut oameni faini, si ma bucur foarte mult ca nu am pierdut timpul. Am castigat in 2 luni de zile, cat am fost in competitie, lucruri si oameni faini”, au fost cuvintele de ramas bun ale lui Ciprian Silasi inainte de a se reintoarce in tara la familia sa, dar mai ales la fiul sau, Mladin.

Vizibil afectat si contrariat de esecul bunului sau prieten si coleg, Alin Andronic i-a cerut cateva explicatii acestuia la finalul duelului.  Cei doi razboinici s-au retras si au discutat pe margine despre jocul de eliminare. Cu ochii in lacrimi, Ciprian a recunoscut ca pe langa faptul ca nu s-a simit bine din punct de vedere fizic, traseul nu l-a avantajat deloc, deoarece a intampinat dificultati la unul dintre obstacolele cu plasa, care l-a facut sa piarda destul de mult timp pretios.

“Nu stiu, frate! Eu am vrut! Sincer chiar am vrut! NU m-a avantajat deloc plasa aia! El avea cel putin trei aruncari in fata mea! Imi pare rau ca n-am putut sa duc! Sper sa va descurcati!”, a spus Ciprian Silasi.

Citeste mai multe despre: