Alin Andronic

Alin Andronic

Alin Andronic se bazeaza pe experienta de fotbalist in prima liga, dar si pe studiile economice, pentru a ajunge, alaturi de echipa Razboinicii de la Exatlon Romania, in finala competitiei. Este ambitios si extrem de agil, are un fizic impunator, o minte brici si abilitati fizice de exceptie  – toate, calitati care il fac unul dintre cei mai puternici concurenti din tabara Razboinicilor.

Cine este Alin Andronic?

Alin Bogdan Andronic, in varsta de 30 de ani, este un atlet desavarsit. Originar din Recas, tanarul, absolvent al Facultatii de Educatie Fizica si Sport din Timisoara, a fost jucator de fotbal la cluburile FC National si CS Recas. Alin s-a lasat de cariera sportiva in urma cu cinci ani de zile si a plecat in Germania unde studiaza, in Frankfurt, economia si administrarea afacerilor. Pentru a-si castiga existenta, Razboinicul se foloseste de calitatile sale fizice, deloc de trecut cu vederea, si colaboreaza de ceva vreme cu o importanta agentie de modele din Germania, facand pictoriale si reclame pentru diversi producatori de obiecte vestimentare. In momentul de fata, traieste in Darmstadt.

Determinat si perseverent a reusit sa-si perfectioneze limba germana si cunostintele in domeniul matematicii in doar 6 luni. Ca pasiuni, Alin adora sa mearga cu bicicleta prin padure si, in timpul liber, obisnuieste sa joace volei si bowling cu prietenii.

Carte de vizita:

Varsta: 36 ani

Inaltime: 188 centimetri

Greutate: 93 kilograme

Ocupatie: profesor de educatie fizica si sport/ Instructor

Stiri despre: Alin Andronic

Alti concurenti: