Ana Georgescu

Ana Georgescu

Ana Georgescu, campioana internationala si nationala la gimnastica ritmica, are in palmares peste 40 de medalii de aur in diverse competitii de top. Cu echipa Faimosii de la Exatlon Romania, sezonul 2, incearca sa ia acasa cel mai ravnit trofeu al momentului.

Cine este Ana Georgescu?

Ana Georgescu este si un artist desavarsit. A evoluat in doua cunoscute companii de dans atletic (Aeros si Ryth.Mix), performand pe cele mai cunoscute scene ale lumii, inclusiv pe Broadway. In 2011 a devenit instructor de Zumba si a fost selectata in echipa de Master Trainers International pentru Strong by Zumba – un program care a format pasionati de fitness din peste 35 de tari. Energia Anei inspira mii de persoane sa se distreze in timp ce fac miscare si sa opteze pentru un stil de viata sanatos.

Si-a inceput cariera de sportiva de performanta in gimnastica ritmica la o varsta frageda. La doar trei ani, intra in sala de antrenament, pentru ca, mai tarziu, cu Echipa Nationala a Romaniei de Juniori, sa castige peste 40 de medalii de aur, si alte peste 30 de argint si de bronz, internationale si nationale.

„Imi place competitia si consider ca <Exatlon> promoveaza un alt tip de activitate in mediul public, de care avem mare nevoie pentru a fi mai sanatosi, mai creativi, mai echilibrati. Cred ca am un mesaj puternic de transmis prin intermediul acestei emisiuni, in care imi doresc sa raman cat mai mult!”, a spus Ana Georgescu.

Carte de vizita:

Varsta: 35 ani

Inaltime: 174 centimetri

Greutate: 65 kilograme

Ocupatie: gimnasta

Stiri despre: Ana Georgescu

Alti concurenti: