Cristi Pulhac

Cristi Pulhac

Numele lui Cristi Pulhac (Corneliu Cristi Pulhac) este legat de Dinamo, dar si de echipa Nationala a Romaniei. Acum, el isi va pune toata experienta la bataie pentru echipa Faimosii de la Exatlon Romania, sezonul 2.

Cine este Cristi Pulhac?

Pulhac a jucat de sase ori pentru echipa tarii noastre. A ajuns si in echipa Hercules Alicante in Primera Division Spania, unde a impresionat prin calitatile sale sportive si prin fairplay. Spune ca a muncit foarte mult pentru a ajunge sa joace fotbal profesionist si se simte pregatit sa ia in stapanire nisipurile fierbinti din Republica Dominicana. Nu exista nimic care sa il sperie si se vede invingator.

„Cu siguranta imi va fi dor de familia mea, dar merg la <Exatlon> avand in minte o singura varianta, aceea de a fi castigator. Am experienta cantonamentelor, pot sa rezist fara probleme fara confortul si mancarea de acasa, asta pentru ca, in viata mea, au fost momente in care am trecut prin perioade marcate de lipsuri. Ma simt calit, sigur pe mine si, in acelasi timp, dornic sa demonstrez ce pot”, a declarat Cristi Pulhac.

Carte de vizita:

Varsta: 39 ani

Inaltime: 177 centimetri

Greutate: 77 kilograme

Stiri despre: Cristi Pulhac

Alti concurenti: