Cristina Nedelcu

Cristina Nedelcu

Gimnasta Cristina Nedelcu este hotarata sa puna trofeul Exatlon Romania in vitrina sa, alaturi de restul premiilor! Ea face parte din echipa Faimosii, din sezonul 2 al competitiei Exatlon Romania.

Cine este Cristina Nedelcu?

La 31 de ani, Cristina Nedelcu se poate mandri cu o cariera stralucitoare, ce i-a fost recunoscuta la concursuri de top din intreaga lume. In 2008, la Campionatele Mondiale desfasurate la Ulm (Germania), a castigat medalia de aur, cu echipa, si argint la proba individuala de gimnastica aerobica.

In 2009, la campionatele Europene desfasurate la Liberec, in Cehia, a primit aurul la proba de cuplu. Tot aur aducea Romaniei si in 2010, cu echipa, la Campionatele Mondiale desfasurate in Franta (Clermont-Ferrand). Are la activ sase titluri de campioana nationala la gimnastica aerobica. Acestea sunt doar cateva exemple din trecutul sau pline de reusite, munca asidua si determinare.

„Sunt entuziasmata si emotionata sa am ocazia sa particip intr-o competitie precum <Exatlon>. Sunt sigura ca va fi o experienta unica, care ma va ajuta sa ma descopar si sa imi depasesc limitele fizice si psihice. Cand am primit propunerea de a participa in aceasta competitie, am spus <Da> fara sa stau pe ganduri, convinsa ca va fi ceva memorabil!”, a declarat sportiva.

Carte de vizita:

Varsta: 37 ani

Inaltime: 163 centimetri

Greutate: 50 kilograme

Stiri despre: Cristina Nedelcu

Alti concurenti: