Diana Sentes

Diana Sentes

Diana Sentes este o tanara ambitoasa, optimista si mai mult decat decisa sa ajunga, alaturi de echipa Razboinicii, in finala competitiei Exatlon, Sezonul 2. Este pasionata de tot ce inseamna sport si activitati fizice, nu ii este teama de provocari, indiferent de cat de grele ar fi, si nu accepta jumatati de masura cand vine vorba sa isi exploateze calitatile si abilitatile pentru a depasi cele mai dificile momente din cadrul competitiei.

Diana stie ca, pentru a fi cel mai bun, trebuie sa mergi inainte indiferent de obstacole.

Cine este Diana Sentes de la Exatlon Romania?

Diana Sentes, in varsta de 28 de ani, licentiata in Drept, in cadrul Universitatii Romano-Americane din Bucuresti, este antrenor de fitness si o figura cunoscuta in lumea mondena prin prisma relatiei pe care a avut-o cu un cunoscut prezentator de televiziune. Diana avut parte de o copilarie foarte frumoasa, iar sportul a fost mereu o componenta importanta in viata sa. Frumoasa Razboinica a mostenit inclinatia pentru practicarea activitatilor fizice si pentru adoptarea unui stil de viata sanatos de la tatal sau care a inspirat-o si a influentat-o prin pasiunea sa pentru caiac, sport pe care l-a practicat la nivel de performanta.

Tanara adora sporturile de iarna, in special snowboardingul, iar ori de cate ori are ocazia, merge pe terenul de tenis sau la bazinul de inot.

“Exatlon inseamna indemanare, inseamna determinare, inseamna acel nerv pe care trebuie sa-l ai. Consider ca trebuie sa stai foarte bine cu psihicul. Mai am putin si fac 30 de ani, m-am gandit sa imi fac acest cadou”, a marturisit Diana.

 

Carte de vizita:

Varsta: 32 ani

Inaltime: 160 centimetri

Greutate: 49 kilograme

Ocupatie: antrenor fitness

Stiri despre: Diana Sentes

Alti concurenti: