Silvia Stroescu

Silvia Stroescu

Silvia Stroescu, gimnasta de aur a Romaniei, a fost prima concurenta de la Exatlon Romania, sezonul 2, care a fost anuntata ca facand parte din echipa Faimosilor.

Cine e Silvia Stroescu?

Silvia a obtinut aurul olimpic, cu echipa de gimnastica a Romaniei, la Atena, in 2004. In acelasi an, devenea campioana europeana, cu echipa, la Campionatele Europene. In 2001, Silvia Stroescu aducea, de asemenea, medalia de aur Romaniei la Campionatele Mondiale de Gimnastica Artistica de la Gent (Belgia). Sportiva are in palmares 24 de titluri internationale si 17 titluri nationale.

„Am urmarit primul sezon <Exatlon> si am remarcat ca este o emisiune care promoveaza sportul si valorile sportive, motiv pentru care pornesc, cu bucurie, in aceasta competitie. Consider ca este o adevarata provocare, atat din punct de vedere al aptitudinilor, al pregatirii fizice, cat si din punct de vedere al confortului cotidian. Va trebui sa imi demonstrez mie insami ca ma pot adapta la conditii diferite de efort si de convietuire. Imi lipsesc foarte mult cantonamentele, antrenamentele si competitia in sine, lucruri pe care le voi retrai, cu siguranta, la <Exatlon>”, a declarat Silvia Stroescu.

Silvia Stroescu a fost eliminata de la Exatlon Romania pe 2 septembrie, in urma duelului cu Lili Sandu.

Carte de vizita:

Varsta: 39 ani

Inaltime: 156 centimetri

Greutate: 48 kilograme

Stiri despre: Silvia Stroescu

Alti concurenti: