Beatrice Olaru

Beatrice Olaru

Beatrice Olaru, fosta handbalista de performanta, s-a alaturat echipei Razboinicii de la Exatlon Romania si tinteste trofeul suprem al competitiei de la KANAL D! Mereu optimista si cu zambetul pe buze, Beatrice este o persoana puternica, determinata, care crede in propriile forte.

Cine este Beatrice Olaru?

Beatrice Andreea Olaru, in varsta de 29 de ani, a absolvit Facultatea de Jurnalism si Stiinte ale comunicarii din cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi. Dupa ce a urmat mai multe cursuri de perfectionare, aceasta a devenit instructor de fitness, dezvoltandu-si si un program de training online.

Pasiunea pentru sport a aparut inca din adolescenta, cand a inceput sa faca handbal de performanta la Clubul LPS Botosani, locul sau natal. Pe langa activitatea sportiva si atentia deosebita pe care o acorda nutritiei si stilului sanatos de viata, Beatrice iubeste sa calatoreasca, se relaxeaza citind si apreciaza timpul petrecut cu familia si prietenii. In urma cu 8 ani, a iesit finalista la Miss Universe Romania 2010.

Beatrice Olaru este logodita.

Carte de vizita:

Varsta: 35 ani

Inaltime: 174 centimetri

Greutate: 59 kilograme

Ocupatie: antrenor de fitness si personal trainer

Stiri despre: Beatrice Olaru

Alti concurenti: