Conflictul escaladeaza in echipa Faimosilor! Roxana Vancea a rabufnit: ”Nu inteleg cum e cu durerile aici…”

Conflictul escaladeaza in echipa Faimosilor! Roxana Vancea a rabufnit: ”Nu inteleg cum e cu durerile aici…”

Conflictul dintre Ana Georgescu si Roxana Vancea ia amploare la finalul jocului pentru bani. Dupa ce Faimosii au pierdut la doar doua puncte diferenta in fata Razboinicilor, Roxana Vancea i-a adus acuze grave colegei sale, Ana Georgescu.

‘In primul rand vreau sa imi explici de ce esti suparata pe Ana. Te-am auzit spunand ca a dansat aseara si astazi nu a jucat. E ceva ce e in spatele acestei declaratii? E ceva ce n-ai vrut sa spui? Te ascult’‘, a spus Cosmin Cernat.

”Eu sunt foarte sincera de felul meu, sunt enervant de sincera si atunci nu pot sa inteleg cum cineva poate sa danseze seara si a doua zi il doara iarasi ceva. Adica, asta nu inteleg, cum e cu durerile aici. Adica seara dansezi, rupi podeaua si a doua zi esti… Cum? Nu e logc! Atat! Ca am cautat logica. Nu i-am reprosat nimic, doamne fereste, nu am nicio tensiune cu nimeni din echipa mea’‘, a spus Roxana Vancea.

Raspunsul Anei Georgescu nu a intarziat sa apara:

‘Da, am dansat asa este. Astazi nu am jucat pentru ca am genunchiul sarit. Sunt cu genunchiul in pioneze, ca sa folosesc un termen mai sportiv, de peste 3 saptamani. Este prima oara de cand am venit aici, cand nu joc un joc pentru echipa.

Este prima data. In alta ordine de idei, cand nu ai nimic bun de spus, eu am fost invatata sa nu spun nimic. Si asta cred ca este suficient.

Eu stiu de ce sunt aici. Eu sunt alaturi de echipa, am fost alaturi de echipa inclusiv in momentul in care nu am jucat si nu am reusit sa aduc puncte, iar pentru mine asta este suficient. Cine are ochi sa vada asta e binevenit sa o vada, cine nu, nu. E ok.” a declarat Ana Georgescu.

Citeste mai multe despre: