Cosmin Cernat a lamurit misterul! Ce rol au si cum se folosesc medaliile castigate saptamanal de o fata si de un baiat de la Exatlon!

Cosmin Cernat a lamurit misterul! Ce rol au si cum se folosesc medaliile castigate saptamanal de o fata si de un baiat de la Exatlon!

In fiecare saptamana, toti concurentii de la Exatlon concureaza individual, contratimp, iar cel mai bun baiat si cea mai buna fata cuceresc cate o medalie.

Pana acum, am stiut doar ca acestea vor putea fi folosite la eliminari, insa modalitatea efectiva a fost dezvaluita de Cosmin Cernat joi seara.

“O medalie este egala cu un punct sau cu o viata”, a explicat Cosmin.

Iata modul in care medaliile vor putea fi folosite in jocul pentru eliminare:

La eliminare ajung doi concurenti, cel mai slab concurent al saptamanii din echipa ce pierde jocul pentru imunitate si un alt concurent, propus de cel mai valoros jucator al echipei.

Cei doi se intreg in mod repetat, pe acelasi traseu, plecand fiecare de la 5 puncte.

Pentru fiecare cursa pierduta, un concurent pierde un punct din cele 5. Concurentul care ajunge primul la 0 este eliminat, isi ia adio de la colegi si pleaca cu primul avion spre Romania.

Daca unul dintre concurentii ajunsi la duelul pentru eliminare este detinatorul uneia sau mai multor medalii, acesta beneficiaza de puncte in plus fata de cele 5, in numar egal cu numarul de medalii cucerite pe parcursul sezonului.