Cosmin Cernat, mesaj inedit din Republica Dominicana! Iata ce le-a transmis indragitul prezentator TV colegilor sai aflati in tara, Teo Trandafir, Ilinca Vandici si Vladimir Draghia!

Cosmin Cernat, mesaj inedit din Republica Dominicana! Iata ce le-a transmis indragitul prezentator TV colegilor sai aflati in tara, Teo Trandafir, Ilinca Vandici si Vladimir Draghia!

Surprins de o ploaie torentiala, pe unul dintre traseele Exatlon, Cosmin Cernat a transmis un mesaj nostim colegilor sai care au avantajul sa lucreze intr-un platou de televiziune.

Intensitate la maximum a trairilor, competitie sportiva suta la suta reala, strategii, euforie, disperare, conflicte inerente si povestea individuala a celor 20 de concurenti extraordinari, care vor da totul pe nisipurile din Republica Dominicana, ii vor face pe telespectatori partasii unei experiente unice.

Reality-ul a adus un suflu nou pe piata media din Romania, cu tot ceea ce inseamna aceasta competitie fabuloasa, de la intrecerile pe traseele complexe pana la intamplari in afara jocurilor, precum si emotia meciurilor internationale. Faimosii si Razboinicii au ajuns in Republica Dominicana si se pegatesc de o perioada epica a vietii lor! Teoretic, stiu ce ii asteapta, cu totii au vazut primul sezon al emisiunii, dar surprizele se vor tine lant atat pentru ei, cat si pentru milioanele de fani ai „Exatlon”. Unele tin de detalii concrete ale show-ului, altele de evolutia in concurs a fiecarui concurent, de modul in care vor sti acestia sa faca fata izolarii, lipsei confortului si presiunii competitiei.

Cosmin Cernat se afla de doua saptamani in Republica Dominicana si continua sa demonstreze ca formatul “Exatlon” i se potriveste ca o manusa. Prezentatorul TV traieste cu aceeasi intensitate evolutia concurentilor pe traseele Exatlon.
De curand, Cosmin Cernat a publicat pe contul sau de socializare un scurt clip video. Surprins de o ploaie torentiala, pe unul dintre traseele Exatlon, Cosmin Cernat a transmis un mesaj nostim colegilor sai care au avantajul sa lucreze intr-un platou de televiziune, in tara, fara sa se confrunte cu conditiile mai putin prietenoase din Republica Dominicana.

“Un scurt mesaj pentru colegii mei dragi de la Kanal D, care au… pereti la birouri si… acoperis la studiouri!”, a scris Cosmin Cernat.

Citeste mai multe despre: