Cosmin Cernat, mesaj pentru fani inainte de inceperea EXATLON

Cosmin Cernat, mesaj pentru fani inainte de inceperea EXATLON

EXATLON Romania – sezonul 2: Cosmin Cernat da astazi startul celei mai asteptate competitii sportive, la Kanal D.

In urma cu cateva zile Cosmin Cernat a publicat un mesaj adresat fanilor pe contul lui oficial de Instagram.

“Concurentii sunt minunati, i-am intalnit, traseele sunt splendide, am multe, multe surprize pentru voi, dar am si multe emotii! Dragi copii, dragi parinti, dragi bunici, va astept la Kanal D, miercuri, de la ora 19:30”, a spus Cosmin Cernat.

Iata mesajul video in intregime transmis de Cosmin Cernat, prezentatorul EXATLON Romania:

Intr-un alt mesaj postat pe contul lui de Instagram, Cosmin Cernat, prezentatorul EXATLON, a transmis un mesaj de multumire echipei, care depune o munca fantastica in Republica Dominicana:

“E minunat…cand ai pe cine sa te sprijini! Echipa mea fantastica munceste de multa vreme ca miercuri, 29 august, sa va bucurati din nou, de spectacolul unic numit Exatlon!”, a spus Cosmin Cernat.

Toamna incepe in forta la Kanal D cu cel mai asteptat reality al momentului, revolutionarul „Exatlon”, chiar in aceasta seara, la 19:30!

Asteptarea milioanelor de fani ai „Exatlon” ia sfarsit, reality-ul incepe la ora 19:30, la Kanal D si va fi difuzat de miercuri pana duminica.

Telespectatorii vor avea parte de un spectacol total, de concurenti foarte bine pregatiti, de trasee mult mai complicate si de o noua modalitate de eliminare, prin proba sportiva.

EXATLON Romania – sezonul 2: cum se fac eliminarile in show-ul prezentat de Cosmin Cernat

In acest sezon, traseele vor fi mult mai dificile, iar modalitatea de eliminare se va face pe criterii exclusiv sportive, si nu in urma SMS-urilor, ca in sezonul precedent. 10 Faimosi si 10 Razboinici se arunca intr-o lupta reala, cu miza uriasa, premiul de 100.000 de Euro, dar si aprecierea a milioane de oameni!

In acest sezon intra adevarati campioni, pasionati de sport, oameni pregatiti fizic si psihic, determinati sa ramana pana la final in concurs, pentru a demonstra ca nu au ajuns intamplator in competitie.

Citeste mai multe despre: