Cristi Boboc, primele declaratii dupa ce s-a intors de la Exatlon! “Mi-au bagat doua ace in gat, am stat la Terapie Intensiva”

Cristi Boboc, primele declaratii dupa ce s-a intors de la Exatlon! “Mi-au bagat doua ace in gat, am stat la Terapie Intensiva”

Faimosul Cristi Boboc a facut primele declaratii de la intoarcerea din Republica Dominicana, astazi, la FanArena.

Cristi Boboc a povestit ce s-a intamplat in ziua in care s-a accidentat. “Mi se parea ca vorbesc ciudat dupa ce m-am intors de pe trase. Roxana mi-a zis ca vocea mea nu s-a schimbat. Durerea a devenit si mai intensa, simteam ca e si umflat. Si Pulhac a vazut ca s-a cam umflat. La un moment dat nici sa las capul pe spate nu mai puteam. M-am dus la clinica. Mi-au facut tomografie, dar era gatul inflamat. Mi-au bagat doua ace in gat ca sa se dezumfle gatul. Am stat ce am stat acolo, m-au internat. M-au trimis la Santo Domingo, m-au internat acolo. Am stat internat, m-au chinuit acolo, m-au terminat. Nimeni nu vorbea cu mine. Am fost si la Terapie Intensiva, ma plictiseam acolo cumplit. Pana la urma mi-a spus un medic ca ma recuperez foarte repede”, a spus Faimosul de la Exatlon la FanArena.

Dupa cateva zile bune petrecute la spital, Cristi Boboc a aflat ca nu va mai putea concura si ca trebuie sa se intoarca in Romania. “Medicul mi-a zis sa nu mai concurez, ca nu mai pot face parte din echipa Faimosilor, ca e un risc foarte mare! Am fost in spital in toata perioada asta. Incepusesem sa imi fac griji. Parintilor le-am spus ca am o problema cu piciorul ca sa nu se ingrijoreze prea tare. Acum trebuie sa imi mai fac niste investigatii. Cariera mea sportiva inca nu s-a terminat, mai am multe de demonstrat. M-as duce inapoi la Exatlon! Nu am avut timp”, a marturisit Cristi Boboc.

Nu e prima oara cand Cristi se loveste la gat. “Am cazut cu gatul fix in gard, acum cativa ani, la atletism. Mi s-au agatat picioarele de gard. Atunci nu am avut nimic, doar am scuipat sange. Atat. Nu am bagat de seama, am zis ca asta e”.

Cine e lider la Faimosi? “Cristi Pulhac stie sa te motiveze, are el o chestie a lui. Ne-a explicat ca suntem o echipa, ca nu e pe individual, ne-a dat incredere in noi, mie si lui Ferucio. Am avut emotii, nu am apucat sa demonstrez. Pe Alin l-as vedea castigator. E bun pe traseu, e foarte calculat. Mirel e foarte provocat. Sunt tot felul de chestii, te ataca”, a mai spus Cristi Boboc la FanArena.

Citeste mai multe despre: