Cristi Boboc, primele declaratii dupa plecarea de la Exatlon. Care este starea lui de sanatate

Cristi Boboc, primele declaratii dupa plecarea de la Exatlon. Care este starea lui de sanatate

In urma accidentarii pe care a suferit-o, Cristi Boboc a fost nevoit sa paraseasca competitia Exatlon din cauza problemelor medicale la gat.

Acesta s-a intors in tara si face dezvaluiri exclusive despre experienta lui la Exatlon, la FanArena.

”Nu stiu exact ce s-a intamplat. In piscina s-a intamplat toata accidentarea mea,  cand dupa ce am terminat cursa am ajuns pe banca, langa colegii mei si acolo am simtit o mica durere a gatului. In fata.

La un moment dat am intrebat-o pe Roxana: Bai, Roxana, s-a schimbat ceva cu vocea mea? Imi zice: Nu, este ok. Mie mi se parea ca vorbesc foarte ciudat. Dupa care totul a fost ok, ne-am urcat in autocar, m-am bucurat, m-am bucurat dar era o bucurie pe jumatate pentru ca eram eu lovit (…)

La un moment dat Cristi Pulhac imi spui: Bai, cred ca ti s-a umflat gatul. La un moment dat nu mai puteam sa las nici capul pe spate, nu mai puteam sa fac nimic. (…)

Dupa care am fost la clinica, mi-au facut o tomografie, nu au vazut nimic pentru ca aveam gatul inflamat. Mi-au bagat doua ace in gat ca sa mi se dezumfle gatul. La un moment dat ma speriasem si eu.

Din cate am inteles am o leziune interna a traheei, ceea ce nu este foarte ok, mai nasol era daca aveam probleme cu esofagul. Dupa care am stat internat, m-au chinuit acolo de m-au terminat, nu vorbeau cu mine, nu stiam ce se intampla absolut cu mine. Se uitau la mine, spuneau ca sunt ok si plecau”, a dezvaluit Cristi Boboc la FanArena.

Citeste mai multe despre: