Cristi Geaman, adevarul despre relatia cu antrenorul Giani Kirita! Iata ce dezvaluiri taioase a facut Faimosul din culisele echipei rosii!

Cristi Geaman, adevarul despre relatia cu antrenorul Giani Kirita! Iata ce dezvaluiri taioase a facut Faimosul din culisele echipei rosii!

Cristi Geaman a avut un parcurs cu suisuri si coborasuri, dar si o eliminare ciudata!

Cristi Geaman a doborat un record la Exatlon, atunci cand a intrat in competitie a adus opt puncte consecutiv pentru Faimosi, ceea ce a reprezentat o premiera pentru concurs.
Cristi a fost foarte bine primit de Faimosi, insa de la venirea lui Giani Kirita in echipa, Cristi a stat mai mult retras. In plus, coregraful a facut un obicei straniu in a nota orice pe un caietel.


Cristi Geaman s-a adaptat cu traiul la baraca, unde a cunoscut si bune si rele. Una dintre certurile la care a fost partas a fost cea dintre Giani Kirita si Pulhac, iar Cristi pare sa fi fost unul dintre subiectele de discutie, pe care s-au contrat cei doi fosti fotbalisti.
Dupa ce a adus puncte importante, la debutul sau in competitie, Cristi Geaman a cunoscut insa o perioada de declin, in care nu a mai reusit sa isi ajute echipa. Inevitabilul a aparut, iar coregraful a fost nominalizat pentru eliminare, datorita procentajului sau scazut din ultima vreme si a ajuns la duel cu Mirel Dragan, joc pe care l-a pierdut, dupa ce a luptat pana in ultima clipa in ciuda durerilor resimtite.
Duelul coregrafului cu Mirela Dragan a ridicat multe semne de intrebare in randul fanilor Exatlon, carora li s-a parut stranie atitudinea afisata de Cristi in timpul jocului.


Coregraful a lasat sa se inteleaga ca putea abandona insa a avut un motiv puternic sa nu o faca. Cristi a luptat pana in ultima clipa a jocului pentru a-si face fiica mandra de el.
“Ma bucur ca am reusit sa duc meciul pana la capat si nu am abandonat, ca la un moment dat nu stiam ce sa fac! Stiu ca Naty, fetita mea se uita si nu putea sa ramana cu imaginea ca tatal ei a abandonat!”, a spus coregraful.

Citeste mai multe despre: