Cristi Pulhac, blocaj psihologic! Faimosul a picat in plasa Razboinicilor! Provocarile Razboinicilor l-au adus in pragul unei crize de nervi, in timpul jocului de eliminare! Iata cum a reactionat sotia fostului fotbalist!

Cristi Pulhac, blocaj psihologic! Faimosul a picat in plasa Razboinicilor! Provocarile Razboinicilor l-au adus in pragul unei crize de nervi, in timpul jocului de eliminare! Iata cum a reactionat sotia fostului fotbalist!

Cristi Pulhac a picat in plasa Razboinicilor si a fost la un pas sa izbucneasca impotriva adversarilor, in timpul jocului de eliminare.

In ultimul timp, Cristi Pulhac se plange ca nu isi mai gaseste indemanarea. Fotbalistul nu intelege de ce in anumite momente isi pierde concentrarea si nu reuseste sa obtina puncte importante pe traseu, in timpul jocurilor importante.
“Sunt foarte suparat! Cand am jucat jocul pentru medalii, l-am pierdut la cateva sutimi de nu mai stiam ce sa fac, mi-am aruncat si adidasii in apa de nervi! Tot timpul pierd si nu inteleg de ce, aici e frustrarea mea!”, a spus Cristi Pulhac.

Moment prielnic pentru Razboinici care imediat ce au simtit ca e loc de intimidare au actionat cu un plan bine pus la cale, imitarea miscarilor facute de Faimosi dupa fiecare punct castigat. Strategia a fost pusa in aplicare odata cu infrangerea lui Pulhac in fata lui Catalin Dumitrescu.
Echipa albastra s-a dezlantuit dupa ce Dumitrescu, ajutat de coechipieri, a executat o miscare de gimnastica. Coregrafia Razboinicilor a continuat cu parodierea modului in care isi manifestau bucuria adversarii dupa jocurile castigate.

Cristi Pulhac a rabdat cat a rabdat si a rabufnit la un moment dat si si-a exprimat parerea despre adversarii sai.
“Nu place asta! Ma enervez pe ei! Perversii astia! Nu mai pot sa-i mai vad! Nu am suportat oamenii astia niciodata! Niciunul nu e prieten cu niciunul si sunt mai perversi intre ei!”, a spus Cristi Pulhac.

Invitata in platoul “FanArena”, sotia lui Cristi Pulhac a vorbit despre iesirea nervoasa a Faimosului. Aceasta a afirmat ca sotul ei este foarte calm, insa in conditiile de presiune, dupa o luna de Exatlon este normal sa aiba si astfel de stari.

“Cristi este foarte calm! Dar cred ca dupa o luna de stat acolo, sub presiune, sub stres, oboseala, chin, nu vorbeste cu nimeni de acasa, ii este mai greu, e normal sa clacheze! Dar nici Razboinicii nu au facut o faza fair play! Adica nu vii sa castigi, intimidand in asa stil adversarul!”, a spus sotia lui Cristi Pulhac.

Citeste mai multe despre: