Cristi Pulhac, demoralizat dupa ce si-a dat prietenul afara de la Exatlon! Prima declaratie a Faimosului dupa plecarea lui Adrian Blidaru

Cristi Pulhac, demoralizat dupa ce si-a dat prietenul afara de la Exatlon! Prima declaratie a Faimosului dupa plecarea lui Adrian Blidaru

Si in a doua saptamana de Exatlon Romania, sezonul doi, concurentul eliminat a fost de la Echipa Faimosii. Dupa Silvia Stroescu, Adrian Blidaru s-a intors si el in Romania.

Adrian Blidaru a fost nominalizat automat pentru eliminare, in urma rezultatelor sportive slabe din saptamana precedenta eliminarii. El a concurat impotriva lui Cristi Pulhac, nominalizat de Yamato Zaharia, cel mai valoros jucator al saptamanii.

Cristi si Adrian se apropiasera foarte mult in cele doua saptamani petrecute impreuna, aveau multe lucruri in comun, amandoi proveneau din sporturi de echipa, iar Pulhac a fost tulburat emotional de aceasta intamplare.

“E ca si cum ai concura impotriva fratelui tau, stiind ca unul dintre noi doi va pleca acasa…”, a spus Cristi despre eliminaea lui Blidaru.

Acuzat de multi ca l-a nominalizat pe Cristi Pulhac pentru eliminare pentru a-l salva pe Mirel Dragan, prietenul sau de multi ani, Yamato Zaharia si-a justificat decizia sustinand ca a fost recomandarea echipei ca nominalizarea sa il vizeze pe urmatorul sportiv ca performante slabe, dupa Adrian Blidaru:

Citeste mai multe despre: