Cristina Nedelcu a vorbit despre abandonul competitiei: ”Nu imi mai doresc!”

Cristina Nedelcu a vorbit despre abandonul competitiei: ”Nu imi mai doresc!”

Cristina Nedelcu a ajuns intr-un punct critic in cadrul competitiei Exatlon Romania. Faimoasa a spus ca are probleme mari la genunchi si urmeaza sa ceara sfatul medicului sa vada daca poate continua sau nu.

De asemenea, Cristina a mai spus faptul ca nu reuseste sa isi mai gaseasca motivatia de a lupta si ca sanatatea este pe primul plan.

Am crezut ca o sa o mai duc asa, genunchiul meu nu o mai duce! M-am dus si am dat tot ce-am putu din mine pentru a putea aduce puncte si pentru a castiga… Imi pare rau! O sa vorbesc cu doctorul, sa vad ce se intampla. Obiectivul meu a fost a ma autodepasesc pe mine si sa vad daca pot sa-mi ating alte limite, sa-mi depasesc, de fapt, alte limite. Aici am facut-o si sunt foarte mandra de asta (…)

Mi-am dorit foarte mult sa-mi imping in continuare limitele, insa aici Yamato a spus un lucru foarte interesant intr-una dintre ceremonii, este un joc psihologc si eu nu imi mai doresc, cred ca, si astfel nu imi mai gasesc motivatia pentru ca eu sa performez pe trasee’‘, a spus Cristina Nedelcu.

Urmariti declaratia integrala in materialul video de mai jos:

Citeste mai multe despre: