Cu cine s-a pozat Madalina Predoi! Fanilor nu le-a venit sa creada cat seamana!

Cu cine s-a pozat Madalina Predoi! Fanilor nu le-a venit sa creada cat seamana!

Madalina Predoi a practicat atletism si bob pe gheata.

In anul 2010 la varsta de doar 17 ani, Madalina a reusit, impreuna cu coechipiera ei, sa califice Romania la Olimpiada de Iarna de la Vancouver din 2010. In ciuda performantei, nu a fost selectionata pentru lotul olimpic din 2010.

A incercat din nou pentru Olimpiada de iarna de la Soch, Rusia, in anul 2014, insa cu cateva luni inainte de marele eveniment colega ei de echipa s-a retras si a ramas fara echipaj, dezamagita de tot ce s-a intamplat a renuntat la Sportul de inalta performanta.

In prezent, Madalina Predoi este cofondatoarea unei platforme de fitness Live ce transmite antrenamente de fitness si kinetoterapie LIVE prin intermediul internetului. Totodata este si antrenoare pe platforma.
Are programe de sanatate pe care le sustine in mariile companii din Romania, fie ca si speaker fie face antrenamente si pregatire cu corporatiile in functie de obiective. Este si antrenoare de atletism.

Madalina Predoi este extrem de fericita ca a avut ocazia sa isi implineasca visul de a participa la Exatlon si de cand a revenit in tara se bucura de compania sotului ei, dar si de parintii sai, pe care ii adora. De curand aceasta s-a fotografiat alaturi de mama sa, cea care a sustinut-o enorm in toata aceasta perioada.

 

Citeste mai multe despre: