Cum a indeplinit Monica Rosu, Faimoasa de la “Exatlon”, cel mai arzator vis al mamei sale?

Cum a indeplinit Monica Rosu, Faimoasa de la “Exatlon”, cel mai arzator vis al mamei sale?

Multe voci, inclusiv cea a prezentatorului Cosmin Cernat, o plaseaza in acest moment in pozitia de lider al echipei Faimosilor.

Performanta sportiva si puterea de a depasi obstacole emotionale vin din sportul pe care l-a practicat de la o varsta frageda. Gimnasta ne-a povestit in exclusivitate, inainte de plecarea ei in Republica Dominicana ca, devenind o gimnasta valoroasa si-a indeplinit nu numai visul ei, ci si pe cel al mamei sale.

„Mama mea este nascuta in acelasi an cu Nadia Comaneci. In acea perioada,  toate fetitele isi doreau sa devina Nadia, la fel si mama. Doar ca nu a avut posibilitatea sa practice gimnastica, dar stia cateva elemente de baza – o rostogolire, un pod, lumanarea. Fratele meu este mai mare cu 6 ani decat mine,  le-a incercat si el pe toate, dar nu s-a lipit niciun sport de el. Eu am devenit gimnasta familiei!”, povesteste Monica Rosu.

In aceasta seara, urmeaza un meci foarte important la “Exatlon”, confruntarea internationala cu Mexicul. Experienta sportiva, puterea de concentrare si tenacitatea Monicai Rosu vor conta foarte mult in modul in care se va coagula echipa Romaniei.

Nu pierdeti, astazi, de la 19:30, un nou episod plin de adrenalina al celui mai antrenant reality, “Exatlon”.

Citeste mai multe despre: