De unde a mostenit Faimoasa Roxana Vancea pasiunea pentru sport? Iata ce ocupatii au la baza parintii vedetei!

De unde a mostenit Faimoasa Roxana Vancea pasiunea pentru sport? Iata ce ocupatii au la baza parintii vedetei!

Roxana Vancea, 28 de ani, a decis sa concureze la Exatlon, cel mai urmarit reality-show din Romania, pentru a-si testa limitele.

S-a alaturat echipei Faimosilor hotarata sa intoarca balanta in favoarea echipei sale. Fiind o fire ambitioasa, muncitoare si determinata, Roxana va da tot ce are mai bun pentru a iesi invingatoare.

Roxana Vancea este una dintre cele mai surprinzatoare si placute surprize de la Exatlon Romania. Aceasta a reusit sa uneasca, sa motiveze echipa Faimosilor si sa ii duca spre victorie.

Povestea Roxanei Vancea a inceput in Targu Jiu, unde s-a nascut pe data de 2 iunie 1990. Si-a petrecut copilaria la Novaci, la poalele Parangului, alaturi de parintii si de bunicii ei.

Roxana a inceput sa practice sport inca de la varsta de 7 ani, ea mostenind pasiunea pentru sport si stilul de viata sanatos de la parintii sai, care au fost si ei, la randul lor, sportivi – mama era jucatoare de fotbal profesionist, iar tatal, de handbal.

In copilarie, fie ca era vorba de atletism, de concursuri cu bicicleta sau de alte provocari sportive, Roxana participa la orice competitie cu acelasi entuziasm.

Dupa absolvirea liceului, s-a mutat in Bucuresti pentru a urma cursurile Academiei Nationale de Educatie Fizica si Sport. Roxana a devenit cunoscuta publicului din Romania prin postura de asistenta TV la un show matinal.

In prezent, este antrenoare de fitness, dar a cochetat si cu lumea modelingului. Sportul sau preferat ramane atletismul.

Incredibil, cine s-ar fi asteptat la asa ceva! "Razboinicul" Iulian i-a facut o declaratie de dragoste Roxanei Vancea! “Te iubesc”! Ce se intampla la Exatlon intre cei doi concurenti chiar in aceste momente Exatlon Romania

Roxana Vancea este o buna prietena cu o alta vedeta care a trecut prin experienta Exatlon: Anda Adam. Roxana a fost domnisoara de onoare la nunta Andei Adam si a ajutat-o pe aceasta sa depaseasca emotiile coplesitoare ale celui mai important eveniment din viata ei.

Citeste mai multe despre: