Declaratia SURPRINZATOARE a lui Giani Kirita dupa ce Razboincii au castigat jocul pentru vila: ”Le-am facut CADOU victoria asta”

Declaratia SURPRINZATOARE a lui Giani Kirita dupa ce Razboincii au castigat jocul pentru vila: ”Le-am facut CADOU victoria asta”

Exatlon Romania 31 octombrie: A fost un joc plin de emotii atat pentru Razboinci cat si pentru Faimosi. Scorul a fost unul strans si s-a ajuns la stafeta mixta.

La stafeta au intrat Cristian Pulhac si Monica Rosu de la Faimosi si Alin Andronic si Ana Maria Otvos de la Razboinici. Desi Giani si-a dorit sa intre Paula in teren la stefeta, se pare ca aceasta a fost mult prea obosita si a preferat sa o lase pe Monica Rosu.

La ceremonia de la finalul meciului, Giani Kirita a facut cateva declaratii surprinzatoare:

Ma incearca multe ganduri acum, dupa acest meci. Nu vreau sa le iau din merite celor de la Razboinici, pentru ca noi, practic, le-am facut cadou victoria asta. Nu am stiut sa profitam de 8-6, nu am stiut sa profitam de 9-8 si, practic, i-am invitat la joc.

Si atunci cand gresesti, jocul te pedepseste. Poate este o infrangere dureroasa si intr-adevar este. Avem ce sa invatam din ea, Pe viitor nu trebuie sa mai face asemenea greseli, pentru ca ei sunt destul de buni si au venit din spate. Dupa cum vedeti, la noi fair-play-ul este acasa si cand au merite, le au si le acordam.

Cred ca a fost primul meci de cand sunt eu aici si l-am vazut ca se joaca la tensiuni maxime si exact cum trebuie sa se joace.

Unii nu mai dau din gura, se maimutaresc, isi vad de treaba lor si ati vazut ce joc frumos a iesit. Inca o data: Trebuie sa avem capul sus, mergem inainte, moralul este la el, o sa avem focul diseara si nu avem decat sa vorbim si o sa mergem inainte”, a spus Giani Kirita dupa jocul de vila.

Citeste mai multe despre: