Desi nu stie sa inoate, Naomi e piesa centrala in strategia Razboinicilor in meciul pentru casa! Uite ce au pus-o colegii sa faca

Desi nu stie sa inoate, Naomi e piesa centrala in strategia Razboinicilor in meciul pentru casa! Uite ce au pus-o colegii sa faca

Naomi are doar 19 ani si e considerata de colegi veriga slaba a echipei Razboinicii de la Exatlon Romania, sezonul 2, deoarece Naomi nu stie sa inoate.

Dupa ce Naomi si-a pus viata in pericol in editiile precedente, unde a fost nevoita sa strabata obstacole acvatice, Razboinicii au realizat ca aceasta este o vulnerabilitate pentru succesul echipei si incearca sa ii minimizeze impactul asupra scorului total.

Doru, dacul pasionat de istorie, a venit cu o strategie rupta parca din cartile militare: dezbina si cucereste. Astfel, misiunea lui Naomi nu mai e aceea de a aduce puncte si ea trebuie sa o neutralizeze pe Cristina Nedelcu, cea mai buna concurenta a Faimosilor.

Astfel, deoarece Razboinicii sunt singuri ca Naomi va pierde orice duel daca traseul implica apa, acestia vor ca Naomi sa o aleaga pe Cristina, cea mai buna Faimoasa, pentru ca aceasta sa nu castige un punct in fata unei Razboince mai valoroase.

Naomi a acceptat strategia si merge la jocul pentru casa pentru a-si indeplini misiunea.

Vezi im materialul video urmator ce au mai “ticluit” Razboinicii la sedinta de strategie:

Citeste mai multe despre: