Detalii nestiute din viata lui Beatrice de la EXATLON: iata ce drama a trait in copilarie, i-a marcat viata pentru totdeauna! Dezvaluirile facute de mama ei

Detalii nestiute din viata lui Beatrice de la EXATLON: iata ce drama a trait in copilarie, i-a marcat viata pentru totdeauna! Dezvaluirile facute de mama ei

Cu doua zile inainte de declansarea crizei care i-a ingrozit deopotriva pe coechipieri dar si pe telespectatori Beatrice explica in fata tuturor motivul pentru care plange incontinuu cand se gandeste la tatal ei.

“E un subiect foarte sensibil, cred ca pot numara pe degetele de la o mana de cate ori am vorbit in viata mea despre el pentru ca de copil am preferat sa inchid aceasta portita si sa ramana acolo. Tata a facut alegerea sa nu faca parte din viata noastra. A fost alegerea lui.

“Nu l-am judecat niciodata si nici nu o sa il judec, cu atat mai mult cu cat nu mai este in viata de foarte putin timp. Il stiu doar din poze si cred ca l-am vazut de doua ori cand eram foarte mica. Nu l-am judecat, doar ca nu am reusit niciodata sa inteleg cum poti sa dai viata la doua suflete si sa nu fi curios macar o data in viata daca copiii tai respira”, marturisea cu ochii in lacrimi Beatrice.

Doua zile mai tarziu de la acest moment Beatrice intra in stare de soc! In permanenta langa ea este un doctor care incearca sa o stabilizeze.

Prezenta in platoul FanArena, mama lui Beatrice a vorbit despre trecutul nestiut al Razboinicei:

“Ea a avut in mine un model si a spus ca daca mama a reusit trebuie sa reuseasca si ea! Chiar daca eram foarte tanara, mi-am dat seama ca copiii mei trebuie sa creasca intr-un mediu curat si atunci am zis ca divortul este singura solutie. Nu s-a opus nimeni, ne-am inteles si asta a fost hotararea pe care eu am luat-o spre binele lor. Am constientizat foarte repede ca mi-am asumat un lucru foarte greu si de lunga durata. La momentul respectiv nu am stiut ca tatal nu isi va mai vedea niciodata copiii”, a mai spus mama lui Beatrice.

Iata declaratiile complete:

Citeste mai multe despre: