Dezvaluiri fierbinti din Republica Dominicana! Pe cine si-a dorit Stefan sa sarute la Exatlon! “As vrea sa “fiarba” ceva intre noi”

Dezvaluiri fierbinti din Republica Dominicana! Pe cine si-a dorit Stefan sa sarute la Exatlon! “As vrea sa “fiarba” ceva intre noi”

Unul dintre cei mai buni prieteni l-a dat de gol pe “razboinic”

La trei luni de la finalul primului sezon Exatlon Romania, sezonul 1, au inceput sa apara si informatiile legate de pasiunile…fierbinti ale barbatilor din competitie.

Daca pe micul ecran, in tabara “razboinicilor” de pilda, nu s-a vazut sa se fi infiripat vreo idila, ei bine, exista concurenti din aceasta tabara care au fost atrasi de reprezentantele sexului frumos, insa din randul competitoarelor din strainatate. (afla de ce a lipsit “faimoasa” Larisa de la nunta lui Vladimir Draghia)

“Daca vorbim despre Exatlon, acesta este un concurs care are la baza porniri si nevoi primare, nevoia de adapost, nevoia de hrana, izbucniri verbale sau violente! In plus, si chestia cu atractia feminina si masculina este tot una primara. De exemplu, atunci cand vedeam in Republica Dominicana o fata, era tot la nivel de inceputuri! O observam cum se misca, cum statea, ce pozitii adopta, cum se aseza pe scaun sau pe canapea, lucrurile acestea ma atrageau si era normal si firesc. Doar eram privati de tot acolo, in pustietate”, a povestit Alex Nedelcu pentru WOWbiz.ro.

 

Stefan de la Exatlon, dezvaluiri amoroase de la Exatlon! “Razboinicul ” a fost atras de o competitoare din Grecia

Indragitul “razboinic” a dezvaluit si cate ceva despre felul in care el si Stefan Floroaica, prietenul sau cel mai bun, comentau anumite femei si ce dorinte aveau in acele momente.

“Noi stateam si vorbeam. Ziceam, uite…o vezi pe tipa asta, ce zici despre ea?! Pai…este genul de fata cu care m-as saruta, imi replica Stefan! Imi amintesc ca era o competitoare din Grecia! Apoi continua in stilul lui…As vrea sa stau un pic cu ea, sa “fiarba” ceva intre noi si pe urma, dupa mult timp, as vrea sa ma sarut cu ea si sa fac alte chestii… WOW!!! Acestea erau cuvintele lui, la care eu spuneam ca in cazul acelei femei, as fi fost mai direct. Iar el era mirat, se uita la mine si imi tot zicea ca nu poate sa creada ca reactionez si spun asa ceva! Erau glume intre baieti, trebuie sa ne intelegeti”, au mai declarat, zambind, Alex, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

Citeste mai multe despre: