Diana Belbita cea mai mare sustinatoare a luptatorului Mirel Dragan, de la Exatlon sezon 2! Iata ce mesaj motivant i-a transmis concurentului ei preferat!

Diana Belbita cea mai mare sustinatoare a luptatorului Mirel Dragan, de la Exatlon sezon 2! Iata ce mesaj motivant i-a transmis concurentului ei preferat!

Diana Belbita si Mirel Dragan sunt prieteni vechi si au participat impreuna la aceleasi competitii sportive.

Mirel Dragan i-a trimis un mesaj de incurajare in timpul primului sezon al competitiei Exatlon, Dianei Belbita. Imediat, Faimosii au presupus atunci ca sportivul ar fi iubitul ei secret, insa, se pare pe cei doi ii leaga doar o frumoasa prietenie deoarece la un moment dat s-au antrenat impreuna si au participat la aceleasi competitii.

Diana a tinut sa lamureasca acest aspect la intoarcerea in tara si cat de curand cei doi se vor intalni din nou pentru ca vor intra pentru prima data in cusca RXF, in gala din 20 august la Bucuresti.

Multiplu campion mondial, european si national la Kempo, Mirel Dragan se alatura echipei Faimosilor de la „Exatlon”, gata sa demonstreze si pe traseele complicate din Dominicana ca spiritul de competitie si dorinta de a castiga sunt cei mai buni antrenori. Mirel Dragan este unul dintre cei mai valorosi si consecventi luptatori de Kempo din Romania. Are in palmares 14 trofee de campion mondial, a luptat in cele mai importante competitii din Europa, Asia si SUA.

“Si ne-am amuzat noi ca daca nu merg eu, mergi tu… Si uite-ne in fata faptului implinit A venit si ziua in care ti-ai inchis telefonul si l-ai facut uitat intr-un bagaj.. Ai imbracat short rosu si te-ai trezit pe o plaja superba in fata unei noi provocari.. O sa iti placa! Acomodeaza-te repede si bucura-te de fiecare moment acolo. Vei intalnii oameni care poate deja te cunosc din povestile mele si, la randul lor, iti vor povestii ce prostii faceam eu acolo.. Eu voi fi aici pentru tine, prieten drag, te voi sustine asa cum ne-am sustinut mereu reciproc! Si oricat de dor imi va fi, nu te vreau acasa prea curand! Ma bucur ca nu esti singur, ma bucur ca ai langa tine un prieten bun, Yamato Zaharia, si o echipa minunata.


Si recunosc, am emotii! Am emotii mai mari decat atunci cand eram eu acolo. Nici nu vreau sa stiu cum o sa pot privii traseele voastre din fata televizorului.
Pentru mine lucrurile sunt clare, voi imbraca din nou culoarea rosie si de aceasta data din fata televizorului, voi striga: #haiFAIMOSII!!”, a afirmat Diana Belbita.

Citeste mai multe despre: