Diana Sentes, dezvaluiri despre adevaratul motiv pentru care a abandonat competitia Exatlon Romania

Diana Sentes, dezvaluiri despre adevaratul motiv pentru care a abandonat competitia Exatlon Romania

Diana Sentes a abandonat competitia Exatlon Romania! Aceasta s-a intors in tara si a dezvaluit, in premiera, la Fan Arena motivele pentru care a ales sa faca acest lucru.

‘Am auzit la un moment dat o ipoteza cum ca trebuia sa ajung la intretinerea genelor. Ce am apucat sa vad si eu in scurtul asta timp de pe social media. M-am amuzat teribil pentru ca ar fi fost inuman sa renunt la o competitie si la totusi, niste trairi pe care le-am avut acolo pentru motivul asta. Consider ca a fost un cumul de factori care la un moment dat pentru mine a fost asa, ca picatura chinezeasca. Eu am plecat de acasa cu o alta imagine a acestei experiente.

Cred ca multi din colegii care sunt acolo pot sa confirme faptul ca in momentul in care ajungi, complesit fiind de tot entuziasmul de a vedea cum arata un joc, pana si unde e baraca, esti foarte entuziasmat, dar entuziasmat intr-un mod pozitiv. In momentul in care ajungi acolo, si o spun din propria experienta, eu am plecat cumva constienta de faptul ca am un handicap, daca vrei, si anume ca am intrat mai tarziu.

Si cumva, frica mea de acasa era ca nu o sa pot sa ma adaptez sau ca poate nu voi fi primita atat de calduros pe cat mi-as fi dorit. Intr-un fel sau altul, ceea ce s-a si intamplat in momentele alea de emotie pozitiva despre care iti vorbesc.

Moment in care totul este sunet de fundal si nu stiu, tot entuziasmul dispare si dintr-o data, in momentul in care evzi colegii ca vin spre tine si totul e rau si ”Ai grija!” si cum o sa fie, nu mai e nimic roz si te sperii putin. Asta a fost un factor pentru mine, daca vrei.

Eu pur si simplu nu am simtit in totalitate suportul lor, eu sunt o persoana care ma atasez foarte tare de oameni si am nevoie de oameni in jurul meu, sa fiu incurajata si sustinuta sa pot sa am un rezultat. Poate nu e cel mai bine ca e asa. Dar asta simt eu.”, a zis Diana Sentes, la Fan Arena.

Citeste mai multe despre: