Diana Sentes, marturisiri uluitoare despre echipa Razboinicilor! “Noi nu mai eram umani! Nu stiam sa ne sustinem atunci cand pierdeam si cel mai usor era sa il calcam pe cap pe cel mai slab!”

Diana Sentes, marturisiri uluitoare despre echipa Razboinicilor! “Noi nu mai eram umani! Nu stiam sa ne sustinem atunci cand pierdeam si cel mai usor era sa il calcam pe cap pe cel mai slab!”

Diana Sentes a fost descalificata de la Exatlon, ca urmare a deciziei sale de a abandona concursul.


Razboinica a fost intampinata la aeroport de Catalin Dumitrescu si de Calin Novacescu, fostii ei colegi de echipa.
Vizibil afectata de toate momentele dificile si tensionate traite in perioada petrecuta in Republica Dominicana, Diana Sentes a facut cateva dezvaluiri uluitoare din culisele fostei sale echipe.
“Ce am invatat eu, pana la vârsta asta, este ca, in momentul in care esti într-un loc unde nu primesti aprecieri, nu primesti un sfat si îti dai seama ca nu esti dorit acolo, trebuie sa pleci. Nu stiu ce înseamna echipa. Eu cred ca uneori uitam pentru ce plecam într-un concurs. Miza este, pentru fiecare, diferita si, în momentul în care vorbesti de o suma de bani sau niste followers pe Instagram, ne dezumanizam. Noi nu mai eram umani si nu mai stiam sa impartim o banana, sa ne sustinem atunci cand pierdem si cel mai usor era sa il calcam pe cap pe cel mai slab si sa uitam sa fim oameni. Asta a fost cea mai trista parte si asta m-a facut sa imi dau seama ca nu mai este acolo locul meu!”, a afirmat Diana.

“Eu si Catalin eram constienti ca ei pierdeau puncte cu noi si mereu le spuneam. Dar, cumva, îti doreai sa fii mai strâns. Lipsa de entuziasm, faptul ca nu eram incurajata ma faceau sa plec pe traseu timorata, speriata ca o sa ma întorc la baraca si o sa stau singura într-un colt!”, a zis Diana Sentes.

Diana Sentes de la Exatlon, mare amatoare de sporturi extreme! Exatlon Romania

Nu vreau sa dau vina pe ei pentru nereusita lor fizica. Era normal sa nu fim in aceeasi linie cu ei pentru ca am venit mai târziu. Concentrarea trebuia sa fie îndeplinita de mai multi factori. Ei mereu spuneau „Tu nu auzi ce spunem noi”. In tesiunea aia nu mai auzeai. Imi doresc sa ajung acasa sa ma linistesc. Am asa nervi în mine, dar îmi doresc sa ramân cu amintiri placute. Le transmit ca ma bucur foarte mult pentru ei, vreau sa câstige jocurile de vila. Ii sustin si le doresc tot binele din lume si sa câstige cât mai multe premii cu mancare buna si sa învete un pic sa se amuze, sa vada partea plina a paharului. E un joc, tebuie sa ne traim experienta si sa legam prietenii, nu sa ne dusmanim!”, a spus Diana Sentes.

Citeste mai multe despre: