Diana Sentes, pusa la punct de sora lui Doru Mesesan dupa gluma cu salteaua

Diana Sentes, pusa la punct de sora lui Doru Mesesan dupa gluma cu salteaua

Diana Sentes s-a intors in Romania dupa ce a abandonat competitia Exatlon Romania. Razboinica a venit la Fan Arena pentru a explica toate substraturile competitiei Exatlon.

Diana Sentes nu a ratat nici momentul in care i-a facut o gluma lui Doru Mesesan si a atras furia intregii echipe. Sora lui Doru Mesesan a intrat in direct, prin interventie telefonica, si a pus-o pe aceasta la punct pentru gluma facuta.

Mi se oare ca Diana a facut o chesti iesita din comun. adica el nu isi da seama ca face galagie, pentru ca el nu se trezeste 100% dimineata, sau noaptea, sau cand iese afara. Eu stiu ca a fost o gluma, eu stiu ca tu poate n-ai facut-o din rautate sau poate pana la urma ai recunoscut ca ai facut-o cu un motiv anume.

Nu stiu care a fost motivul tau sau care a fost intentia ta de a afce lucrul acesta, dar mi se pare ca ti-ai gasit momentul nepotrivit sa faci lucrul acesta. La 5 dimineata mi se pare iesit din comun sa…”, a spus sora lui Doru Mesesan.

‘Ti-am spus ca am facut o gluma. Coincidenta a fost, in momentul acela, sa fie Doru legandu-ma de subiectul ca tocmai ce trantise usa. Crede-ma ca nu vorbesc din carti, nu poti sa te iei de un om daca chiar nu face nimic.

A facut.. Nu exista nici un fel de antipatie, chiar spre final am inceput sa glumim, sa ne intelgem. Doar ca pana si in momentele alea era o placere sa te tachinezi, ca tot iesea ceva amuzant. (…) Din ce am vazut s-a inteles ca Doru a dorimit toata noaptea (n.r. fara saltea). Nu! El nu a dormit toata noaptea fara acea saltea.

Dupa un minut a venit Alin si a returnat salteaua, pentru ca exista o lanterna pe care Doru nu voia sa se duca sa o caute. Si s-a suparat si s-a asezat pe jos.”, a declarat Diana Sentes.

Vezi intreaga discutie aici:

 

Citeste mai multe despre: