Discurs emotionat a lui Yamato Zaharia in momentul in care a parasit competitia! Motivul pentru care a venit la Exatlon Romania

Discurs emotionat a lui Yamato Zaharia in momentul in care a parasit competitia! Motivul pentru care a venit la Exatlon Romania

Yamato Zaharia a parasit in seara aceasta competitia Exatlon Romania. Acesta a pierdut duelul de eliminare impotriva lui Cristi Pulhac. La plecare, Yamato a avut un discurs emotionant:

”Asta sunt eu, o persoana calma, nu prea impulsiva, o persoana timida si introvertita. Am venit aici la Exatlon in incercarea de a ma autodepasi, nu doar din punct de vedere sportiv, ci si ca persoana, pentru ca mi-am dorit sa ma obisnuiesc cu camerele, sa vorbesc cu multa lume, sa cunosc multa lume, pentru ca mie imi era foarte greu acest lucru.

Asta sunt, o persoana sincera, in aproape 4 luni de zile nu poti juca teatru aici, la Exatlon, pentru ca esti filmat non-stop si asta sunt. Ma bucur ca am venit la Exatlon, mi-a placut mult de tot primul sezon, mi-as fi dorit sa ma aflu inca de atunci aici, nu s-a putut, ma bucur ca ma aflu in acest sezon. Exatlon este o lectie de viata, in primul rand, pentru ca te invata multe lucruri. Am spus-o si in interviuri”, a spus Yamato Zaharia.

Urmariti intreg discursul in materialul video de mai jos:

Citeste mai multe despre: