Doru Mesesan a redevenit pion de baza in tabara Razboinicilor? Iata cum comenteaza sora “dacului” transformarea spectaculoasa dupa ce s-a salvat de la eliminare!!

Doru Mesesan a redevenit pion de baza in tabara Razboinicilor? Iata cum comenteaza sora “dacului” transformarea spectaculoasa dupa ce s-a salvat de la eliminare!!

Dupa ce l-a eliminat pe Catalin Dumitrescu, dacul a devenit din nou piesa de baza in echipa Razboinicilor.

Cum a devenit Doru Mesesan din lider o persoana no-grata! La inceputul concursului, dacul a fost cel care a incercat sa tina unita echipa. Chiar el a adus printre Razboinici si celebrul strigat de lupta. Totusi relatia buna pe care a avut-o cu coechipierii s-a rupt in momentul in care Razboinicii l-au nominalizat pentru eliminare alaturi de Calin Novacescu.
“Eu am lasat mereu echipa pe primul loc! Sa faca ei strategiile! Tot timpul am stat pe margine, sa-i las pe ei sa fie multumiti de joc! Poate ca trebuia sa ma impun un pic mai mult!”, a spus Doru.

Dezamagit de reactia coechipierilor, Doru si-a schimbat radical atitudinea fata de ei si a devenit tot mai izolat. Odata cu schimbarea lui de comportament, Razboinicii au inceput sa-l marginalizeze din ce in ce mai mult: l-au tratat cu spatele in timp ce Doru statea singur intr-un colt.
Razboinicul a devenit si tinta glumelor colegilor sai. In toiul noptii, Diana Sentes a profitat de momentul in care “dacul” s-a dus la toaleta si i-a ascuns salteaua pe care acesta dormea.
“Cunosc gandurile lor! Cred ca parte dintre ei nu sunt la fel de sinceri cum ar trebui! Ei cred ca daca nu socializezi mai mult cu ei, asta nu inseamna ca nu sunt atasat ei! Eu sunt cum sunt eu! Ei sunt acolo o echipa, in care capii echipei sunt Iulian, Ana si Alin!”, a afirmat Doru.
Paradoxal insa, aceeasi oameni care l-au propus pentru eliminare, s-au bucurat ca el a ramas in echipa si nu Catalin. Mai mult decat atat, Doru a inceput sa fie privit cu alti ochi de catre colegii sai, dupa ce a adus din nou puncte pentru echipa.

Citeste mai multe despre: