Doru Mesesan, acuzatii grave la adresa colegilor Razboinici: ”Aici este vorba de un grup Otvos – Silasi – Iulian..”

Doru Mesesan, acuzatii grave la adresa colegilor Razboinici: ”Aici este vorba de un grup Otvos – Silasi – Iulian..”

Doru Mesesan face acuzatii grave la adresa colegilor sai de echipa. Acesta a povestit despre grupul OtvosSilasiIulian si despre strategiile facute de acestia.

‘Cu siguranta si daca as avea medalia m-ar propune la duel, pentru ca aici este vorba de un grup Otvos-Silasi-Iulian care pe mine nu prea ma mai agreeaza. Eu fac grupul lor, eu sunt grupul meu. Mi se pare ca nu sunt la fel de transparenti ca si mine si nu sunt la fel de sinceri.

Joaca un rol diferit de care il joc eu la Exatlon. Eu sunt transparent, sunt acesta. Ana Ovtos si cu Silasi si cu Iulian nu chiar atat de mult, nu sunt chiar cei mai transparenti, joaca strategii, joaca jocurile lor si ei cu siguranta si daca as avea 10 medalii, tot m-ar propune la duel pentru ca eu nu cred in sinceritatea lor si nu cred ca sunt niste foarte sincere, sunt niste persoane de multe ori, chiar perverse. 

Eu am continuat pe drumul meu ca si in prima zi cand am venit. De exemplu, chiar la inceput cand am stat la baraca, am mai spus, Silasi mi-a propus: ”aici trebuie sa fii pervers” mi-a spus exact pe cuvintele acestea, ca daca nu esti luat de prost.

Si am zis ca eu prefer sa fiu baiat bun in continuare si sa merg pe linia aceasta pana la sfarsit, pentru ca eu nu vreau sa fac strategii cu nimeni. Daca o sa fie sa nominalizez, o sa nominalizez, dar nu o sa fac strategii cu nimeni. Dar nu o sa fac strategii sau alte lucruri”, a spus la testimoniale Doru Mesesan.

Citeste mai multe despre: