ELIMINARE Exatlon 30 septembrie. Cine a pierdut meciul si cine a fost eliminat de la Exatlon

ELIMINARE Exatlon 30 septembrie. Cine a pierdut meciul si cine a fost eliminat de la Exatlon

Duminica, concurentii de la Exatlon s-au intrecut pentru a stabili cine castiga imunitate. Echipa care a pierdut  meciul va desemna doi concurenti ce se vor intrece pentru eliminare. Iata cine a fost eliminat de la Exatlon pe 30 septembrie.

ELIMINARE Exatlon 30 septembrie. Cine a pierdut meciul

Concurentii de la Exatlon au ajuns in fata celei de-a cincea eliminari. Pentru prima data, una dintre echipe a pornit cu un avantaj major, insa nu a reusit sa il fructifice. E vorba de echipa Razboinicilor, care au putut sa isi aleaga finalul pentru jocul de azi inca de acum doua zile, cand au castigat jocul special.

Dupa un meci strans, Faimosii au reusit sa se impuna cu scorul de 10-7, Mirel Dragan aducand punctul victoriei in fata lui Iulian Pitea.

Iata momentul victoriei pentru Faimosi:

Conform regulamentului, Razboinicii se vor desparti astazi de o fata, in urma unui duel intern intre cea mai slaba jucatoare a saptamanii si o alta concurenta, nominalizata de cea mai valoroasa concurenta a saptamanii.

ELIMINARE Exatlon 30 septembrie. Cine a fost nominalizat pentru eliminare

Anuntul privind concurentele care se vor intrece pentru eliminare a fost facut de Cosmin Cernat.

Cea mai slaba concurenta, nominalizata automat pentru eliminare, este Diana Sentes.

Cea de-a doua nominalizare a fost facuta de Ana Maria Otvos, cel mai bun jucator al saptamanii.

“Am cantarit cu toata echipa, care este si Diana, si Naomi, si Simi. Am cantarit ce am avut de cantarit”,  si-a motivat Ana decizia.

Ana Otvos a nominalizat-o pe Ana Simia Taran pentru a merge la eliminare, justificandu-si alegerea prin comportamentul lui Simi, care s-a certat cu intreaga echipa in ultimele zile.

ELIMINARE Exatlon 30 septembrie. Cine a fost eliminat de la Exatlon

Fanii Exatlon au fost luati prin surprindere de desfasurarea duelului pentru eliminare dintre Ana Simia Taran si Diana Sentes.

Dupa doar o jumatate de traseu, Simi a ramas mult in urma si a acuzat dureri la umarul stang, apoi a ales sa abandoneze din motive medicale, ceea ce l-a facut pe Cosmin Cernat sa o descalifice din competitie. Astfel, Ana a fost eliminata de la Exatlon din oficiu.

Diana Sentes ramane in continuare in competitie.

Ulterior, Razboinicii au facut front comun impotriva lui Simi si au acuzat-o ca a mintit in privinta accidentarii, dupa ce in seara precedenta Simi a avut o discutii aprinse cu toti colegii de echipa.

Citeste mai multe despre eliminarea lui Simi aici!

Citeste mai multe despre: