Exatlon Romania 19 septembrie. Cine a castigat meciul pentru casa la Exatlon

Exatlon Romania 19 septembrie. Cine a castigat meciul pentru casa la Exatlon

Pe 19 septembrie, concurentii de la Exatlon Romania au avut din nou meci pentru casa iar castigatorii nu au fost intuiti de multi fani ai show-ului.

Venirea noilor concurenti, Ferucio Damian, Cristian Boboc si Roxana Vancea, a adus un nou suflu in echipa Faimosilor care, dupa cateva saptamani in care au fost la mana Razboinicilor, s-au transformat in adversari puternici si de temut pentru acestia.

Exatlon Romania 19 septembrie. Cine a castigat meciul pentru casa

Pe 19 septembrie, cele doua echipe s-au luptat din nou pentru casa. Meciul a fost unul foarte strans iar Faimosii au castigat rapid avantaj pe tabela de scor, avantaj pe care si l-au mentinut pana aproape de final, cand Razboinicii au preluat pentru putin timp conducerea, la scorul de 8-7.

Faimosii au egalat pe ultima suta de metri, pentru 9-9 si au reusit astfel sa trimita meciul la stafeta, acolo unde se stabileste echipa castigatoare cand scorul este egal la 9-9.

Cele doua perechi de la stafeta au fost compuse din Yamato Zaharia si Monica Rosu pentru Faimosi, respectiv Alin si Simi pentru Razboinici.

In final, victoria le-a apartinut Faimosilor, care au castigat, dupa o lunga absenta, in vila luxoasa.

Vezi mai jos finalul stafetei care i-a readus pe acestia in casa de pe tarmul oceanului:

Citeste mai multe despre: