Exatlon Romania 20 octombrie. Cosmin Cernat: ”Nu stiu daca s-a mai intamplat vreodata asa ceva la Exatlon”

Exatlon Romania 20 octombrie. Cosmin Cernat: ”Nu stiu daca s-a mai intamplat vreodata asa ceva la Exatlon”

Situatie inedita in jocul din aceasta seara de la Exatlon Romania! Trei fete si un baiat din echipa Faimosilor nu pot concura in Jocul Special din cauza accidentarilor. Aceste lucru inseamna mult mai mult efort din partea colegilor de echipa, care vor intra de mai multe ori.

Giani Kirita, este un joc extrem de dificil pentru echipa ta, din cauza accidentarilor. Nu stiu daca s-a mai intamplat vreodata asa ceva, aici, la Exatlon. Roxana Vancea nu poate sa joaca, Ana Georgescu, Monica Rosu si Cristi Geaman.

Vom avea practic, in prima runda 4 meciuri, 3 baieti si o fata. Vom avea practic o presiune uriasa pe Cristina Nedelcu, singura fata care va concura din partea Faimosilor. Cum vezi, din punct de vedere al antrenorului aceasta situatie pentru echipa ta?”, a spus Cosmin Cernat.

‘Din cate am vazut eu, si jocul asta este extrem de important. Descopar si eu regulile acestui joc si iata ca este destul de important pentru Jocul de Protectie.

Intr-adevar, avem foarte multi accidentati, ceea ce este un minus pentru noi, fetele sunt foarte valoroase, avem nevoie de ele si din pacate nu putem sa le folosim. Cristi, la fel, are o problema si nu poate sa joace. O sa incercam sa gestionam cat mai bine aceasta situatie”, a adaugat Giani Kirita.

Citeste mai multe despre: