Exatlon Romania 20 octombrie: Victorie categorica pentru Razboinici la Jocul Special! Ce avantaj vor avea in Meciul de Protectie

Exatlon Romania 20 octombrie: Victorie categorica pentru Razboinici la Jocul Special! Ce avantaj vor avea in Meciul de Protectie

Exatlon Romania 20 octombrie: Victorie categorica pentru Razboinici in aceasta seara la Jocul Special. Razboinicii au castigat la o diferenta de 6 puncte in fata Faimosilor, cu scorul de 10-4.

Razboincii au casttigat dreptul de a alege una dintre cele 3 stelute care le va aduce un avantaj in Jocul pentru Protectie.

Schimbare importanta fata de primul joc. Aici exista 3 stele. De fapt este vorba de 3 cutii. La sfarsit, echipa castigatoare poate deschide doar una dintre ele, evident, dupa ce se consulta cu echipa.

Intr-una dintre cutii este posibilitatea ca echipa castigatoare sa aleaga, asa dupa cum stiti, finalul jocului de protectie. Tot legat de jocul de protectie este si ce se afla in a doua cutie.

Echipa castigatoare poate elimina un adversar. In opinia antrenorilor, cea mai valoroasa fata sau cel mai valoros baiat, nu poate evolua in jocul de protectie. A treia stea are legatura tot cu jocul de protectie. Nu se mai gaseste inauntru o steluta rosie care sa fie folositoare la panoul cu bani.

Jocul de protectie va incepe cu un handicap de un punct. Deci, echipa care pierde va pleca de la -1. Avem asadar 3 variante, toate cele 3 variante sunt legate de cel mai important joc al saptamanii, jocul de protectie”, a spus Cosmin Cernat.

Razboinicii l-au trimis pe Ionut ”Jaguarul sa deschida steluta din mijloc: ”Minus 1 punct pentru adversari” scria in steluta aleasa de Razboinici.

Asadar, Faimosii vor pleca cu scorul de -1 in Jocul pentru Protectie.

Citeste mai multe despre: